Anticariatul are ca obiect de activitate cartile vechi, insa activitatea unui anticariat care cumpara carti se bazeaza pe „reciclarea” cartilor care nu mai sunt de interes pentru proprietarii lor. Astfel ca acestia pot alege sa le vanda unui astfel de anticariat, beneficiile de care se poate bucura in acest caz fiind numeroase.

In plus, Anticariat-Carti.com sta la dispozitia clientilor sai in orice moment al zilei si chiar al saptamanii, fiind un real ajutor pentru persoanele care au un program incarcat si timpul nu le permite sa se ocupe si de alte lucruri in timpul zilei. Astfel ca echipa anticariatului este disponibila si dupa ora 19, precum si in weekend.

Beneficiile vanzatorilor de carte

Principalul beneficiu al vanzarii cartilor este acela ca posesorii lor se debaraseaza foarte usor de acestea, mai ales cand cartile respective nu mai erau apreciate sau citite de acestia. Iar aceasta debarasare vine insotita si de alte avantaje.

Un prim avantaj este reprezentat de suma de bani primita in schimbul cartilor vandute. Indiferent de cat de mica sau mare este aceasta, este o suma de bani castigata foarte usor si care poate fi reinvestita fie in achizitionarea unor noi carti, fie pentru alte planuri care erau pe lista de asteptare.

De asemenea, un alt avantaj al vanzarii de carti este si spatiul eliberat in urma debarasarii de cartile care acumulau pref degeaba. Acest nou spatiu poate fi ocupat de noile volume sau poate fi reamenajat dupa bunul plac.

Cumpar carti vechi | Anticariat care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara carti

Beneficiile unui anticariat cumpar carti

Principalul beneficiu, care este de fapt si principalul motiv pentru care anticariatele apeleaza la anunturile „cumpar carti vechi”, dar nu numai, este imbogatirea si diversificarea propriului stoc de carti.

Alaturi de acesta se afla si satisfactia ca in acest mod anticariatul poate salva de la distrugere si disparitie foarte multe carti si volume, dandu-le acestora o noua viata, precum si ca este o parte activa in procesul de reciclare.

Asta se datoreaza ideii ca pentru tiparirea unei carti sunt utilizate o multime de resurse, de la taierea si prelucrarea copacilor pana la energia folosita pentru tiparire, resurse care in acest fel sunt salvate.