Serviciile de tractari auto asigurate de compania Alo Tractari le sunt foarte utile soferilor atunci cand intampina dificultati pe carosabil. Masina fie se poate defecta pentru ca nu a fost intretinuta corect, ori verificata, fie pentru ca piesele sale s-au uzat in timp, avand deja o vechime considerabila. De asemenea, din pacate, au loc in fiecare zi accidente rutiere in tara, situatie in care, cu acordul autoritatilor, masina poate fi mutata cu ajutorul unei companii de tractari.

Injectorul de carburant are rolul de a transmite catre motor cantitatea necesara de combustibil. In functie de cerinta, injectorul livreaza doar cantitatea de care este nevoie pentru un proces de combustie eficient.

In timp, injectorul se poate defecta, ca orice piesa a masinii. In principiu, problemele care pot aparea la injectorul masinii sunt urmatoarele:

  • se infunda: din cauza reziduurilor, combustibilul nu mai poate fi livrat catre motor, fiind nevoie ca un mecanic autorizat sa il curete;
  • se murdareste: in cazul in care reziduurile murdaresc injectorul, soferul pot opta pentru curatarea lui cu ajutorul unor dispozitive speciale;
  • se blocheaza in pozitia „deschis”: atunci cand are loc o acumulare de rugina, intervin complicatii cu arcul injectorului, situatie in care injectorul poate ramane deschis;

Atunci cand injectorul se defecteaza, apar probleme la functionarea generala a masinii. In orice caz, martorul din bord „Check-Engine” se va aprinde, atentionand soferul ca injectorul nu functioneaza corespunzator. Alte semne ca injectorul s-a defectat sunt urmatoarele:

  • motorul nu functioneaza corect: incepe sa vibreze;
  • emana miros neplacut;
  • relanti oscilant;
  • consumul automobilului creste excesiv.

Tractari auto | Tractari masini din Bucuresti | AloTractari.ro

tractari masini din Bucuresti

Intretinerea corecta a injectorului previne defectarea

Ca orice alta piesa a masinii, injectorul se deterioreaza in timp. Aparitia defectiunilor poate fi intarziata curatand la timp injectorul: la aproximativ 50.000km parcursi, pentru a preveni infundarea.

Ce este de facut daca defectiunea surprinde soferul pe carosabil? Echipele Alo tractari auto intervin rapid!

Carburantul utilizat trebuie sa fie doar cel de calitate, de la benzinarii de incredere. Altfel, injectorul se va infunda, iar motorul nu va mai functiona. In aceasta situatie, cand pe soferi ii surprinde in trafic o astfel de problema, ei au la dispozitie serviciile de tractari masini din Bucuresti asigurate de Alo Tractari.

Pe site-ul AloTractari.ro, soferii au la dispozitie astfel de servicii rapide, la preturi accesibile. Mai mult de atat, aici au acces la un calculator de tarife, costurile fiind transparente si stabilite in functie de greutatea automobilului si distanta parcursa de companie.