Cum un nou sezon  de iarna nu a intarziat sa soseasca,  ati fost cu siguranta dornice sa vedeti ce tendinte vor lua cu asalt magazinele de profil, fie ca vorbim despre haine sau accesorii si incaltaminte. Marci de renume au facut propuneri pentru acest sezon, cu mult inainte de a se instala. Intre aceste propuneri s-au aflat si cele care au vizat incaltamintea iernii 2016-2017, astfel incat acum putem vorbi  despre trendul cu privire la botine, cizme si ghete.

Ori de cate ori vine un sezonul de toamna – iarna,  incepem sa cautam cizmele si ghetele  pe care le vom purta in aceasta perioada caracterizata de vreme rece.  De aceasta data, la moda vor fi cizmele inalte tip piele de caprioara, un model pe care il puteti gasi in noua colectie Mango,  perfect pentru toate ocaziile. Acest tip de incaltaminte  se datoreaza influentei sau  tendintei in moda a stilului retro.

Cizmele din piele naturala sau cu talpi din lemn, ultima colectie semnata Massimo Dutti sunt, de asemenea, esentiale in acest sezon. Aceasta incaltaminte este confortabila dar si aspectuoasa, asa ca o puteti purta cu o rochie, cu blugi si, desigur, cu o fusta daca doriti.

Daca sunteti in cautarea unei perechi de ghete casual  urban, alegerea corecta ar putea fi  tendinta militara  in mare forma si in acest sezon, ca si in sezoanele precedente.

Consideram ca mai mult decat orice, atunci cand va alegeti incaltamintea, indiferent de sezon, trebuie sa tineti cont de faptul ca moda va propune si nu va impune. Prioritar este sa va simtiti bine cu ceea ce purtati. Avand in vedere ca facem referire la iarna, incaltamintea trebuie sa va tina piciorul cald. Bineinteles ca veti tine cont si de contextul in care veti purta respectiva pereche de incaltaminte: pe strada, la serviciu, la o petrecere etc.