Este nevoie de un soft restaurant pentru orice afacere de acest tip, avand in vedere munca uriasa depusa de totalitatea angajatilor. Intr-o industrie care se afla in continua dezvoltare si unde totul se intampla pe repede inainte, este nevoie de un software care sa poata tina pasul. Specialistii https://casedemarcat.eu sunt de parere ca un soft pentru restaurant influenteaza benefic experienta pe care clientul o are, precum si calitatea serviciilor.

Care sunt avantajele unui soft restaurant pentru afacere?

Avand in vedere rapiditatea cu care lucrurile se desfasoara intr-un restaurant cu scopul de a multumi clientii, un sistem specializat in acest domeniu vine in ajutorul angajatilor. Pe scurt, modalitatea prin care actioneaza un sistem pentru restaurant este urmatoarea: inregistrarea comenzilor din partea clientilor si transmiterea acestora automata catre bucatarie sau bar.

Urmarirea comenzii este posibila cu un soft inovator. Atunci cand angajatul acceseaza aplicatia, ii va fi redat stadiul in care se afla mancarea sau bautura clientului. Persoanele care calca pragul restaurantului isi vor dori servicii rapide si de calitate. Pentru ca ospatarul sa se asigure de promptitudinea serviciilor, poate avea acces la stadiul preparatelor fara a se deplasa la bucatarie/ bar.

Tot cu ajutorul softului pot fi inregistrate notele de plata, in functie de modalitatea de achitare pe care o prefera clientul: cash, card bancar, cadou sau bonuri de masa. Avand in vedere inregistrarea anterioara a comenzii, nota de plata va fi emisa rapid, fara pierderi de timp cu calcule din partea angajatilor.

Case de marcat in Bucuresti | Soft restaurant | CaseDeMarcat.eu

soft restaurant

Pentru ca restaurantele din capitala si cele din toata tara sa emita nota de plata, de altfel, este necesara compatibilitatea device-ului cu imprimantele fiscale sau case de marcat in Bucuresti, ce sunt capabile sa printeze.

Rezervarile pentru mese sau servicii se pot face cu ajutorul softului foarte simplu. Avand in vedere ca aplicatia inregistreaza datele si structura restaurantului, disponibilitatea poate fi verificata rapid. De altfel, in acest sens, dar si pentru comenzile din restaurant, in aplicatie trebuie introdusa structura corecta a meselor pe salon, terasa si separeuri in cazul in care exista. Astfel, comenzile vor fi inregistrate corect si se va tine cont de personalul care se ocupa de fiecare in parte, pentru o eventuala verificare privind eficienta acestuia.