Fardurile se numara printre produsele cosmetice preferate de catre femei, intrucat cu ajutorul acestora, ele isi pot contura diferite tipuri de look-uri. Clasice, simple, elegante sau extravagante: machiajele sunt deosebite, mai ales atunci cand sunt aplicate cu grija si atentie. Important este, insa ca doamnele si domnisoarele sa aleaga culori de farduri potrivite, care sa le puna in valoare intr-un mod frumos! In randurile ce urmeaza, femeile pot descoperi sfaturi pretioase, de care trebuie sa tina cont atunci cand isi incep sesiunea de shopping.

In functie de culoarea ochilor

Culoarea ochilor este foarte importanta cand vine vorba despre gama de farduri. Doamnele si domnisoarele trebuie sa stie ca, de exemplu, daca au ochii albastri, pentru ele sunt ideale nuantele de maro si mov, care le vor sublinia privirea intr-un mod frumos. In schimb, reprezentantele sexului frumos care au ochii caprui trebuie sa aleaga culori mai deschise, asa cum sunt cremul, portocaliul foarte deschis sau lila-ul.

Culori de farduri mate sau stralucitoare?

Ambele variante sunt extrem de interesante, iar femeile ar trebui sa aiba acasa atat farduri mate, cat si modele stralucitoare. De ce? Daca la serviciu, ele trebuie sa aiba un look business, potrivit pentru zi, vor putea folosi cu incredere culorile mate. In schimb, atunci cand pleaca in club, impreuna cu prietenii ori la un eveniment mai special, asa cum sunt nuntile si botezurile, doamnele si domnisoarele se pot machia cu fardurile stralucitoare, care le vor aduce un plus de culoare!

Numarul de culori

In prezent, femeile au la dispozitie o gama extrem de larga de palete de farduri din care pot alege. De exemplu, cele cu mai putine culori, care sunt micute si practice sunt ideale pentru a fi puse in poseta. Ele pot fi folosite pe timpul zilei, pentru retusarea machiajului sau pot fi luate in calatorii. In ceea ce priveste trusele de farduri mai mari, acestea sunt potrivite pentru a fi folosite acasa, acolo unde doamnele si domnisoarele nu sunt presate de timp si pot face combinatii care mai de care mai interesante!