Achizitionarea unei noi masini este un motiv pe bucurie pentru orice persoana, dar poate reprezenta si un moment de agitatie si de panica, daca nu apelati la servicii de inmatriculari auto, pentru ca intregul proces poate dura o perioada destul de lunga de timp.

Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni decid sa aleaga o firma care se ocupa de consultanta auto Bucuresti. Prin stabilirea unei intalniri, clientul poate specifica toate preferintele legate de model, culoare, marca, dotari, iar consilierii se vor ocupa sa gaseasca cele mai potrivite masini.

Se va efectua si un test drive inainte de achizitie pentru ca soferul sa fie multumit de alegere si sa se convinga de faptul ca este cea mai buna. In plus, Car Concierge va incerca sa obtina si cel mai bun pret de pe piata pentru ca serviciile oferite sa fie complete.

Consultanta si Servicii de inmatriculari auto

Servicii de inmatriculari auto

Potrivit CarConcierge.ro pretul unui astfel de serviciu este de 300 E insa acesta mai poate suporta modificari pe parcurs. Pentru mai multe detalii, se poate apela numarul afisat pe site si un operator va raspunde la toate intrebarile.

Odata rezolvata problema achizitionarii masinii urmeaza etapa inmatricularii care presupune alta munca si alt efort, dar mai ales drumuri dese la autoritatile locale. Exista insa si servicii inmatriculare auto Bucuresti care simplifica munca unui client prin preluarea responsabilitatilor si prin rezolvarea tuturor formalitatilor.

Un agent Car Concierge se deplaseaza la locuinta clientului pentru ridicarea documentelor. De asemenea sunt achitate toate taxele necesare inmatricularii, iar drumurile la politie pentru ridicarea placutelor de inmatriculare nu trebuie sa mai reprezinta o povoara. Totul se rezolva simplu si rapid, in cel mai scurt gratie unui ajutor profesionist.

Ofertele de pret sunt comunicate in prealabil, iar clientul stie exact cat are de achitat si poate decide daca isi doreste sau nu sa incheie un contract. Nu exista costuri ascunse sau adaosuri asa ca poate fi ales orice serviciu fara nici cea mai mica problema.

Site-ul ofera vizitatorilor chiar si o sectiune speciala dedicata unor articole de specialitate menite sa vina in ajutorul acestora prin oferirea unor informatii utile. Sunt articole destinate soferilor care vor sa fie la curent cu ultimele noutati in domeniu.