Cei care raspund la anunturile de tip „cumpar ceasuri” pe care PremiumAmanet le face periodic, o fac adesea din motive financiare, refuzand astfel sa solicite imprumuturi diverse din alte surse. Cu banii obtinuti pentru ceasul amanetat se pot acoperi o serie de nevoi. De exemplu, veniturile multora nu sunt indeajuns in asa fel incat sa se poata plati o rata lunara.

Exista si persoane care raspund unor astfel de anunturi deoarece doresc sa isi cumpere un alt ceas nou. Bine de stiut este ca pretul oferit de o casa de amanet pentru un ceas este destul de bun. Depinde bineinteles de starea in care se afla ceasul respectiv.

Cine poate raspunde anunturilor de tip „cumpar ceasuri”?

Cei care pot raspunde anunturilor pe care PreminumAmanet le face trebuie sa aiba peste 18 ani. Prin urmare, casa de amanet din Bucuresti le este accesibila foarte multor oameni care doresc sa isi vanda anumite bunuri sau sa le amaneteze pentru o perioada de timp.

Ce tipuri de ceasuri sunt acceptate de casa de amanet?

Gama de ceasuri acceptata de PremiumAmanet.ro este destul de diversificata. Ceasurile pot fi din aur, automate sau chiar unele simple. Important este ca starea lor sa fie buna. In functie de acest aspect, se va oferi si o suma de bani, mai mica sau mai mare.

La casa de amanet foarte multe cliente vin si isi amaneteaza bijuterii cu pietre pretioase si aur sau ceasuri numai din aur. Pentru acestea primesc o suma foarte mare de bani. In acest fel, nevoile pot fi satisfacute si urgentele financiare pot fi rezolvate.

Cumpar ceasuri | Amanet din Bucuresti | PremiumAmanet.ro

cumpar ceasuri

Exista multe brand-uri de ceasuri foarte bine platite de către PremiumAmanet, cum ar fi ceasul Franck Muller, Cartier, Mont Blanc, Bvlgari sau ceasul Tiffani. Toate au un aspect si o calitate deosebita, motiv pentru care valoreaza mult mai mult decat un simplu ceas.

Pe site-ul PremiumAmanet, clientii pot citi detaliile referitoare la prelungirea contractului, actiune care poate fi facuta numai dupa o luna. Foarte important este ca in aceasta perioada clientii sa achite dobanda. Daca nu se respecta acest lucru, contractul nu va mai putea fi prelungit dupa cele 30 de zile.