Atunci cand vine vorba despre o canapea la comanda, oamenii pot fi putin reticenti deoarece considera ca pretul sau timpul necesare realizarii acestui proiect pot fi destul de mari. Prin urmare, adesea se reorienteaza catre cumpararea unei canapele gata facute, dintr-un showroom.

In realitate, insa, avantajele pe care o astfel de canapea le ofera cumparatorilor sunt foarte multe, fiind chiar ideala alegerea acestei solutii pentru mobilarea si amenajarea livingului.

De aceea, dupa o documentare, in prealabil, pentru a-si face o idee despre cum si-ar dori sa arate canapeaua potrivita, oamenii trebuie sa masoare spatiul in care aceasta urmeaza sa fie amplasata, pentru a stii exact ce dimensiune ar trebui sa aiba.

Ulterior, acestia pot cauta si contacta o fabrica de canapele, cum este de exemplu Casa Eduard insa ar trebui aleasa o fabrica care se lauda cu experienta, calitate si personal calificat, aspecte confirmate si de clientii care au mai colaborat cu aceasta, prin recenziile oferite.

Avantajele unei canapele la comanda

Dupa cum era mentionat si anterior, ca mobilierul la comanda, in special canapelele ofera o multime de avantaje celor care aleg aceasta solutie, cei de la CasaEduard.ro le-au enumerat pe cele mai importante dintre acestea:

Canapea la comanda | Fabrica de canapele | CasaEduard.ro

canapea la comanda

  • Canapeaua este unica – o canapea facuta la comanda poate fi personalizata dupa preferintele si dimensiunile alese de client, in acest fel incaperea in care este amplasata va obtine un aer aparte, deosebit;
  • O canapea la comanda are dimensiunile perfecte pentru spatiul in care va fi amplasata – datorita faptului ca este realizata la comanda, canapeaua poate fi realizata fix pe dimensiunile necesare pentru a incapea in locul din incapere destinat acesteia;
  • Calitatea canapelei – deoarece clientul fabricii este cel care isi configureaza canapeaua, acesta isi poate alege si calitatea materialelor si a lucrarii;
  • Costuri mai mici – in ciuda parerilor generale, costurile pentru realizarea unei canapele la comanda pot fi mai mici decat in cazul uneia cumparate din showroom. Acest lucru se poate datora, in principal, faptului ca transportul si montajul pot fi incluse.

In plus, canapeaua realizata pe comanda este foarte potrivita pentru apartamente si incaperi mai mici, unde spatiul este destul de limitat, fiind destul de dificil de gasit un model pe dimensiunile potrivite.