Masturbarea regulata este un lucru firesc si sanatos pentru corpul uman, iar gratie jucariilor sexuale acest lucru a devenit mai amuzant si interesant. Istoria jucariilor sexuale este una foarte interesanta si te invitam sa o descoperi in textul urmator.

Sex-Shop Bucuresti

Primele vibratoare inventate vreodata dateaza de aproximativ 28.000 de ani in urma. Daca considerati ca oamenii antici nu aveau jucarii erotice si ca nu isi dedicau timp pentru intimitate va insealti. In anul 2005, conform unui documentar realizat de BBC Marea Britanie, s-a raportat descoperirea unui falus de jucarie foarte vechi intr-o pestera din Germania.

Acesta avea 20 de centimetri lungime si trei centimetri latime si era realizat din piatra slefuita. Vibratoarele moderne s-au nascut din nevoia tot mai mare a femeilor de a deveni independente din punct de  vedere sexual. Totusi, din cauza tabuurilor cu tenta sexuala din vremea trecuta nu se mediatiza si incuraja atat de mult utilizarea acestor jucarii sexuale.

Documentele vechi atesta faptul ca utilizarea vibratoarelor era si o practica medicala de tratare a isteriei in cazul femeilor. In anul 1869, un dispozitiv sexual care functiona pe baza de abur asemanator vibratorului a fost inventat de medicul american George Taylor. Vibratorul lui Taylor a fost denumit “Manipulatorul”. Potrivit unui tratat stiintific, doctorul inventator si-a brevetat inventia. Cativa ani mai tarziu, mai exact in 1880 a fost inventat primul vibrator electric. Acesta a fost gandit si inventat tot de catre un barbat.

Joseph Mortimer Granville a creat primul dispozitiv sexual electromecanic pentru partenera sa de viata, insa inventia a prins si la publicul larg gratie usurintei in utilizare. In vremurile de astazi, Amsterdamsexshop.ro ofera persoanelor care doresc sa incerce ceva nou si incitant in intimitate o gama variata de jucarii sexual. Sex shop-ul vinde la preturi concurentiale diverse accesorii sexuale feminine si masculine dar si alte produse de acest gen precum lubrifianti sau afrodisiace.