Masajul erotic inseamna, in general, momente de relaxare si rasfat, prin atingerea unor culmi ale placerii ca urmare a abilitatilor unui profesionist. Excitatia si stimularea sunt o parte inevitabila a procesului, dar orgasmul este optional.

De aceea, este important ca oamenii sa stie ce inseamna, in ce consta si la ce sa se astepte de la o sedinta de masaj erotic, in Timisoara unul dintre cele mai apreciate astfel de saloane fiind salonul Masaj Iulia.

Stabilirea obiectivelor masajului erotic

Acest lucru se refera atat la tipul de masaj preferat de client, cat si la limitele personale ale maseuzei. La salonul Masaj-Iulia.ro, de exemplu, sunt disponibile diferite tipuri de masaj erotic, de la cel topless sau nud, la masaj erotic dominant, cu jacuzzi sau masaj erotic pentru cupluri.

De asemenea, trebuie sa se tina cont ca este vorba numai despre un masaj profesionist, care nu implica si alte aspecte, mai intime, astfel ca maseuzele le vor prezenta clientilor si limitele pe care le au, mai ales in ceea ce priveste atingerile.

Masajul de relaxare

Odata informat clientul cu privire la modul in care se desfasoara sedinta de masaj, se poate incepe, initial cu un dus, care poate fi facut alturi de maseuza. Primul pas al masajului constand, de fapt, intr-un masaj de relaxare, care presupune tehnici clasice destinate detensionarii clientului. Pe masura ce acesta se relaxeaza, se poate trece si la tehnicile erotice, aceasta imbinare a tehnicilor de masaj de relaxare si masaj erotic, precum si priceperea maseuzelor de la salonul Iulia, ii determina chiar si pe strain sa caute servicii de „erotic massage in Timisoara”.

Erotic massage in Timisoara | Masaj-Iulia.ro

Erotic massage in Timisoara

Masajul erotic propriu-zis

Odata ce corpul este complet relaxat, maseuza se va indrepta spre zonele erogene, care vor fi atinse si masate cu indemanare si blandete, astfel incat clientul sa simta fiori de placere pe care nu i-a mai experimentat pana la momentul respectiv.

Maseuza va gasi punctele de tensiune cu ajutorul unor gesturi adecvate, iar dupa ce aceasta tensiune este eliberata, va putea merge mai in profunzime, pentru a oferi o stimulare interna ce poate duce pana la obtinerea orgasmului.