Cabinetele medicale, clinicile si spitalele nu sunt locurile in care ajungem cu foarte mare placere, insa atunci cand ai parte de un personal amabil si de o ambianta placuta si relaxanta, totul devine mai placut. Cand te gandesti la medici si asistente, automat iti vin in minte imagini cu persoane sobre, imbracate in alb, care muncesc in incaperi  serioase si uneori neprimitoare. Aceasta este imaginea pe care majoritatea ne-am format-o.

In ultima perioada insa, lucrurile s-au mai schimbat si in special clinicile particulare pun accent pe felul in care arata saloanele, cabinetele medicale si tinuta cadrelor medicale si ale personalului auxiliar. Astfel, pacientii vor zambi mai des si vor trece peste anxietatea legata de diagnostic si tratament.

Spre exemplu un copil va fi mult mai cooperant daca pediatrul sau il intampina imbracat intr-un halat medical colorat, cu imprimeuri vesele sau atunci cand merge la dentist sa gaseasca medicii imbracati in loc de clasicele uniforme de stomatologie in halate medicale cu dintisori zambareti.

Cadrele medicale isi pot achizitiona acum uniforme medicale deosebite si de calitate superioara din magazinul online Medi Fashion. Aici gasesc o gama variata si preturi atractive pentru echipamentul complet, tinute potrivite pentru munca in mediul spitalicesc, comode si practice.

MediFashion

MediFashion.ro – uniforme medicale la moda

Accesand Medifashion.ro vei gasi uniforme antimicrobiene, uniforme medicale de la firme consecrate, de calitate superioara, incaltaminte potrivita si comoda, toate marimile, ideala pentru confortul picioarelor in garzile lungi, incaltaminte antimicrobiana, halate din polar, bonete chirurgicale, dispozitive medicale si accesorii de nelipsit pentru un medic sau asistent.

Doamnele vor putea sa isi pastreze eleganta si sa dea o nota personala tinutei de serviciu alegand halate cu imprimeuri deosebite, cambrate, marimea perfecta, pantaloni si saboti asortati.

In aceasta perioada, beneficiezi de oferte substantiale la o gama larga de produse de pe site si ai livrare gratuita la cumparaturi de peste 200 lei.