Cartile pot fi atat o comoara, cat si o povara pentru oameni. Se stie foarte bine importanta cartilor pentru o buna dezvoltare cognitiva, dar nu numai, a oamenilor. Dar odata ce acestea au atins un numar impresionant si nu mai au loc pentru a fi depozitate sau pur si simplu nu mai sunt interesante pentru posesorii, cartile pot reprezenta un motiv de stres. Prin urmare, contactarea unor cumparatori de carti vechi poate fi cea mai avantajoasa solutie.

Odata luata decizia de a vinde cartile unor astfel de cumparatori, care in realitate sunt anticariatele, oamenii nu trebuie sa isi faca griji ca acestea accepta numai carti vechi. Anticariatul online CumparCarti.ro cumpara carti indiferent de vechimea sau numarul acestora ori de domeniul din care fac parte. Tocmai de aceea, anticarii au ales sa prezinte cele mai importante motive pentru care orice persoana care doreste sa scape de niste carti poate contacta, in siguranta, aceste anticariate:

  1. Mai mult spatiu

O biblioteca prea plina poate da o senzatie de aglomerare sau chiar sufocanta incaperii in care aceasta se afla, chiar daca in realitate nu este asa. In plus, daca in aceasta biblioteca se afla si carti deja citite si care nu mai sunt interesante pentru posesor, valorificarea acestora este solutie optima, deoarece scapa si de cartile de care nu mai are nevoie si primeste si o suma de bani in schimb.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

  1. Nu exista conditii impuse de cumparatorii de carti vechi

Anticariatele nu impun nici un fel de conditie celor care doresc sa isi vanda cartile, tocmai de aceea anunturile pe care le publica pot suna si asa „cumpar carti de orice fel”. Adica sunt acceptate carti din toate domeniile – de la cele de literatura, tehnice, pana la dictionare si cursuri de limbi straine sau albume de arta – indiferent de anul in care au aparut. Important este ca acestea sa se afle intr-o stare buna, fara urme accentuate de uzura sau deteriorare.

  1. O modalitate usoara de a face rost de bani

Vanzarea cartilor care ocupa spatiul in biblioteca degeaba reprezinta o solutie facila de a face rost de bani.