Se poate intampla oricui ca, uneori, sa se simta deprimat si lipsit de chef, dorind sa petreaca timpul relaxat pe canapea. Pentru a putea iesi insa din aceasta stare, se poate apela la filme, amuzante sau romantice, motivante, care sa ajute la schimbarea starii de spirit.

Fie ca este vorba despre comediile romantice, continut de vizionat in familie, filme artistice, povesti inspirate din evenimente si carti reale, productii originale sau pur si simplu filmele amuzante, platformele de streaming au o colectie impresionanta de filme.

Cum gasirea unui film frumos, potrivit pentru a petrece o seara buna, ia ceva timp, in acest articol sunt prezentate mai multe filme de lungmetraj, in care sa se poata gasi cel potrivit pentru a petrece un moment de relaxare.

 

  1. Yes Man – Un cuvant poate schimba totul”, 2008

Jim Carrey joaca in rolul lui Carl Allen, un barbat rigid care isi doreste sa faca o schimbare in viata lui si, pentru ca spune foarte des „Nu”, s-a hotarat sa spuna numai „Da”, de fiecare data. Totusi, cat de mult poate face acest lucru si sa se fereasca de necazuri?

 

  1. Fara obligatii”, 2011

Un tip si o fata, Adam si Emma, doresc sa isi rezume relatia strict la atractia fizica, dupa ce drumurile lor se incruciseaza de multe ori in ultimii ani. Curand insa descopera ca isi doresc mai mult de la aceasta relatie.

 

  1. MAMMA MIA: Here we go again”, 2018

In 1979, tinerele Donna, Tanya si Rosie, au absolvit Universitatea Oxford. Donna inceape o serie de aventuri in Europa, iar in calatoriile ei face cunostinta cu Harry, Bill si Sam. De cel din urma se indragosteste, dar barbatul ii va frange inima.

In prezent, fiica insarcinata a lui Donna, Sophie, viseaza sa renoveze o taverna in timp ce se reintalneste cu vechii prieteni si iubiti ai mamei sale pe insula greceasca Kalokairi.

 

  1. Internul”, 2015

Vaduvul in varsta de saptezeci de ani, Ben Whittaker, a descoperit ca pensionarea nu este ceea ce isi doreste. Profitand de ocazia de a reveni in joc, el devine stagiar senior la un site de moda online, fondat si condus de Jules Ostin.