Multi oameni s-au aflat in situatia in care aveau nevoie disperata de o masina pentru a efectua diverse treburi sau pentru a se deplasa pe distante mari de drum. Inchirierea unui taxi nu reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie pentru ca, de cele mai multe ori, costurile sunt mult prea mari.

Inchirieri auto Bucuresti | www.inchirieri-masini.ro

inchirieri auto Bucuresti

Cea mai buna varianta o reprezinta serviciul inchirieri auto Bucuresti. Cu un minim de efort, oricine poate avea masina mult visata direct acasa. Contractul de inchiriere este unul transparent fara sa nicio clauza ascunsa si poate fi prelungit fara nicio problema.

Parcul auto dispune de o multime de masini de la cele mai ieftine si pana la cele mai luxoase, de la masini de oras si pana la limuzine sau SUV-uri. Toate sunt disponbile si sunt oferite in functie de prioritati. Mai mult decat atat toate autoturismele se afla in perfecta stare de functionare, au toate reviziile efectuate la zi si vin insotite de asigurari CASCO si RCA.

Potrivit Inchirieri-masini.ro se poate asigura chiar si transportul la aeroport pentru persoanele care nu vor sa piarda timpul in trafic si care nu au pe nimeni care sa ii conduca. Un sofer profesionist poate fi pus la dispozitie, astfel ca intregul drum va fi mult mai relaxant si mult mai placut.

Rent a car Bucuresti este unul dintre cele mai populare servicii din ultima perioada tocmai datorita faptului ca ajuta clientii sa se deplaseze in conditii excelente fiind foarte prompti si profesionisti in ceea ce fac.

Clientii s-au declarat mai mult decat multumiti de alegerea facuta, acesta fiind motivul pentru care revin de fiecare data cu incredere. Pentru cei care vor sa inchirieze o masina pe termen mai lung, costurile sunt un pic diferite, acestia beneficiind chiar si de o reducere de pana la 70%.

Toate taxele de drum sau reparatiile service sunt suportate exclusiv de catre firma, soferul neavand nicio grija din punctul acesta de vedere. In cazul in care masina intampina dificultati tehnice, soferul va primi o alta masina pana cand totul este rezolvat.

Confortul clientilor este cel mai important, motiv pentru care exista si un serviciu clienti care este disponibil 24/7 si care poate asigura inclusiv asistenta rutiera in cazul in care se intampla mici incidente neprevazute.