Femeile care au parul scurt sau mediu si vor sa se bucure de o podoaba capilara lunga, fara a astepta, insa cativa ani au acum posibilitatea de a apela la serviciile de aplicare extensii cusute.

Este vorba despre o solutie moderna si eficienta, prin care toate reprezentantele sexului frumos isi pot schimba look-ul foarte repede. Indicat este, insa ca ele sa stie cat mai multe lucruri despre cum se realizeaza aceasta manopera si cum trebuie sa aleaga extensiile potrivite pentru ele.

Aplicarea de extensii cusute: cat timp dureaza?

Pentru inceput, femeile trebuie sa aiba in vedere ca intreg procedeul de aplicare a extensiilor poate dura pana la 2 – 3 ore. Specialistii au nevoie de timp pentru a lucra la fiecare suvita in parte. Indicat este ca reprezentantele sexului frumos sa-si aloce din timp o dimineata intreaga sau o dupa-amiaza pentru un astfel de procedeu, astfel incat sa nu fie pe graba.

Cum sa alegi extensiile potrivite pentru tine?

In ceea ce priveste alegerea extensiilor, femeile trebuie sa tina cont neaparat de culoarea parului natural, dar si de lungimea pe care si-o doresc. Daca alsimt ca au nevoie de ajutor, ele pot cere ajutorul specialistilor de la JoyaSalon.ro, care vor sti de fiecare data ce sa le recomande. Mai mult, reprezentantele sexului frumos trebuie sa aiba in vedere si grosimea firelor din suvitele care le vor fi cusute, astfel incat sa obtina un look uniform si frumos!

Aplicare extensii cusute | JoyaSalon.ro

aplicare extensii cusute

Cat timp pot fi folosite?

Nu in ultimul rand, femeile trebuie sa stie ca extensiile cusute sunt rezistente, putand fi folosite pe o perioada indelungata, mai ales daca le ingrijesc in mod corespunzator. De exemplu, reprezentantele sexului frumos trebuie sa fie atente la produsele de ingrijire pe care le folosesc si sa mearga in mod constant la salon, pentru ca expertii sa le verifice si sa le intretina, daca este nevoie.

Procedeul de aplicare extensii cusute nu este unul dificil, insa presupune atentie si rabdare. La final, femeile vor fi mandre de noul lor look si se vor simti mult mai increzatoare in fortele proprii!