Din preferintele oricarei femei moderne nu lipsesc bijuteriile, gentile frumoase, haina si vesta de blana naturala, precum si alte accesorii care sunt menite sa ii intregeasca tinuta si personalitatea. Inainte de a face o asemenea alegere, clientele trebuie sa cantareasca foarte bine felul in care haina se potriveste nu numai stilului vestimentar ales, evenimentului, cat si aspectului lor fizic.

Pentru ca haina de blana nu se demodeaza niciodata, aceasta investitie trebuie facuta cu mult simt de raspundere.

Modelul de haina sau vesta de blana naturala potrivit corpului tau

Clientele care se orienteaza catre achizitionarea unei haine de blana femei trebuie sa stie ca nu numai culoarea si tipul blanii sunt caracteristici importante, ci si modelul care trebuie sa le avantajeze din toate punctele de vedere.

Un palton de blana luxuriant si alungit nu este recomandat femeilor scunde. Pe de alta parte, o haina de blana lunga nu este recomandata nici femeilor care conduc o masina, ci mai degraba specialistii CarolinaDesign.ro recomanda un model mai scurt care sa nu le incomodeze la volan.

Totodata, femeile mignione pot opta pentru o vesta de blana care sa le acopere fundul, chiar mai scurte, ori pentru o haina de blana cu talia imediat sub bust, pentru a crea iluzia de inaltime. Femeile cu silueta clepsidra se pot bucura de hainele de blana drepte cu linii simple, in timp ce femeile inalte pot sa poarte haina de blana lunga cu o pereche de cizme sau botine cu toc.

Vesta de blana naturala | haine de blana femei | CarolinaDesign.ro

vesta de blana naturala

Cum alegi haina de blana dupa culoare?

In acest moment, pe piata exista numeroase modele de haine de blana, atat in culori foarte stridente, cat si in culori simple, naturale. Alegerea unei haine de blana trebuie sa tina cont de contrastul pe care femeile doresc sa il obtina intre aspectul hainelor din garderoba si culoarea acestora, si desigur culoarea hainei de blana. Culoarea naturala gri, neagra sau roscata, in functie de animalul din care a fost obtinuta blana este recomandata de catre specialisti.