Din pacate, stilul de viata, alimentatia, mostenirea genetica pe care o purtam, determina ca, la o anumita varsta, sa pierdem o parte din dinti. Fie ca vorbim de dintii care sunt foarte vizibili atunci cand zambim, sau la maselele care ajuta foarte mult in procesul de masticatie, pierderea unui dinte este o adevarata tragedie. Si nu vorbim de dintii de lapte, ci de dintii permanenti, pe care se intampla sa ii pierdem tocmai in cele mai nepotrivite momente. Spre exemplu, perioadele de stres sau traumele prin care trecem de-a lungul vietii, carenta de vitamine, calciu si alte minerale esentiale pentru organism, perioada sarcinii si alaptarii, pot contribui la pierderea dintilor. Mai mult decat atat, fumatul, consumul de cafea si bauturi alcoolice sunt factori foarte importanti in degradarea sanatatii dintilor. Asadar, daca trebuie sa faceti acest pas, acela al optarii pentru un implant dentar, va sugeram sa intrati pe site-ul Dentalcrownhealth.ro si sa consultati lista de preturi implanturi dentare, pentru a va asigura ca nu va costa o avere lucrarea pe care o aveti de facut.

Implant dentar

Ce presupune un implant dentar si ce beneficii ne aduce acesta?

Implantul dentar este una din cele mai noi tehnici folosite in stomatologie, pentru a inlocui radacina unui dinte pierdut. Implantul dentar nu este altceva decat o simpla piesa din titan, fixata in os, cu rol de suport pentru coroanele dentare. Implantul dentar inlocuieste toate functiile dintelui pierdut, actionand ca o radacina artificiala. Mai mult decat atat, un singur pacient poate opta pentru un numar de implanturi in functie de necesitati. Asadar, se poate insera cate un implant pentru fiecare dinte lipsa. Cine poate beneficia de implant dentar? Oricine, de la varsta de 18 ani si pana la persoanele cu o varsta mai inaintata, clinic sanatosi.

Implantul dentar ne aduce nu numai beneficii estetice, pentru ca, sa recunoastem, cine doreste sa umble cu un dinte lipsa sau sa zambeasca cu palma acoperindu-i gura? Implantul dentar aduce si beneficii la masticatie. Pacientul poate sa manance dupa ce este inserat implantul dentar, si in partea in care nu a mai indraznit sa manance de luni bune. Daca sunteti in cautarea unei clinici de implanturi dentare Bucuresti, va recomandam sa intrati pe site-ul www.dentalcrownhealth.ro unde va puteti face chiar si programare online.

Implant dentar intr-o singura zi!

Clinica Dental Crown Health ajuta pacientii care doresc ca problema lor sa fie tratata intr-un timp foarte scurt, spre exemplu cei veniti in strainatate in vacanta, care vor sa beneficieze de servicii stomatologice de calitate si la preturi decente in Romania, sau cei care lucreaza in media si modeling, si ofera posibilitatea inserarii implantului dentar in aceeasi zi! Clinica stomatologica va pune la dispozitie realizarea unui implant dentar sector 3 in cele mai bune conditii din punct de vedere al raportului calitate-pret!