Uleiul de cocos este produsul de infrumusetare perfect, fiind organic (nu contine absolut nicio substanta dubioasa) si hidratant. Acesta poate fi folosit pentru o varietate de scopuri si miroase grozav.

Puteti gasi ulei de cocos in majoritatea supermarketurilor sau la plafar. Uitati-va sa scrie pe eticheta “extra virgin”, pentru ca acesta este cel mai pur.

Il puteti folosi ca si crema hidratanta pentru corp. Indiferent de cat de uscata este pielea dumneavoastra, uleiul de cocos va face minuni. De asemenea, este un foarte bun ulei de masaj.

Un alt beneficiu al sau este ca este un extraordinar exfoliant. Modalitatea cea mai buna de a va exfolia tenul cu el este sa il aplicati pe fata si sa masati tenul, iar apoi sa va udati cu un prosop. La final, printr-o miscare circulara in sensul acelor de ceasornic, incepand de la frunte, indepartati uleiul. Daca adaugati si putin zahar bun, puteti sa creati un scrub de fata genial.

O alta utilitate a uleiului de cocos este sa fie folosit ca balsam de par. Daca aveti parul fin si cu tendinte de ingrasare nu este recomandat, insa pentru femeile cu par aspru si uscat este o solutie formidabila.

Puteti sa il mai folositi si in tratarea acneii si vindecarii ranilor. Acesta contine acid lauric, care lupta in mod natural cu bacteriile ce cauzeaza acneea. De asemenea, contine acizi grasi, anti-inflamatorii, buni pentru a vindeca diferite tipuri de rani.

Salon cosmetica 13 Septembrie | www.freestylebeauty.ro

salon cosmetica 13 septembrie

La www.freestylebeauty.ro, salon cosmetica 13 Septembrie putem folosi orice tratament natural va doriti. Va asteptam si la un minunat masaj anticelulitic Bucuresti sau poate vrei de relaxare ,cu miere , cu bete de bambus, terapeutic sau chiar sportiv. Ai de undesa alegi!