Piesele clasice de îmbrăcăminte sunt must have în șifonierul oricărei doamne și domnișoare. Moda se schimbă, stilul rămâne! Cu siguranță atunci când vine vorba de o ținută pentru sezonul rece, orice doamnă stilată alege o blană. Și nu orice haină de blană, ci una naturală, pentru eleganța deosebită pe care o dau purtându-le.

Uneori oferta din acest segment ți se pare prea banală și ți-ar plăcea să găsești una croită special pentru tine sau într-o culoare mai deosebită. Nimic mai simplu! Dacă alegi Carolina Design, poți avea blana mult visată, creată special pentru tine, deoarece pe lângă modelele disponibile pe site sau în magazinul lor din Timișoara, vin în întâmpinarea clientelor cu cele mai frumoase haine din blana naturala, realizate pe comandă. Experiența lor în materie de blănărie depășește 30 de ani, fapt care îi recomandă ca profesioniști desăvârșiți.

Poți să le faci o vizită în magazinul lor din Timișoara, să le prezinți ideile tale și vei avea exact haina din blană naturală pe care ți-o dorești. Poți opta pentru o vestă, o căciulă, un guler sau o capă din blană create special pentru tine.

Din modelele disponibile garantat o să găsești ceva să se plieze pe stilul și personalitatea ta. Au disponibile haine de blană de vulpe polară, vulpe argintie, chinchilla și nurcă. Designul deosebit și culorile disponibile te vor face să ți le dorești pe toate! Lungi, scurte, în culori precum alb, gri, maro, verde sau somon, îți vor da un aer de eleganță desăvârșită purtându-le!

Dacă ești din Timișoara poți beneficia de serviciile pe care le oferă: curățare și recondiționare haine din blană naturală, curățare, recondiționare și vopsire haine din piele.

Pentru un stil casual sau elegant, poți alege o vestă de blană. Pe site-ul lor Carolinadesign.ro poți vizualiza oferta disponibilă în materie de veste de blană, iar pentru a-ți întregi ținuta, poți alege o căciulă de blană. De acum serile friguroase de iarnă vor fi mai colorate, elegante și călduroase atâta timp cât porți o piesă de îmbrăcăminte creată cu bun gust. Comandă-ți acum online blana dorită și nu vei regreta alegerea făcută!