Tehnologia imbunatatita a implantului dentar faciliteaza pacientii care doresc sa inlocuiasca dintii lipsa. Progresele din spatele implanturilor dentare evolueaza in multe moduri interesante. Cu materiale si tehnologii de varf, chirurgia implantului dentar a devenit acum o procedura minim invaziva, cu perioade de recuperare mai rapide.

Desi exista multe alte optiuni pentru a inlocui dintii lipsa, implantul dentar este cel mai stabil si mai eficient dintre toate si este considerat o solutie permanenta, ceea ce inseamna o investitie buna.

Noile progrese in tehnologiile dentare au imbunatatit procedura implanturilor dentare, iar pacientii nu mai trebuie sa astepte prea mult pentru a inlocui dintii lipsa. Acum, un pacient poate obtine un implant dentar si o coroana chiar intr-o singura vizita. In plus, cu implanturile imediate, pacientii nu trebuie sa isi faca griji pentru perioada indelungata petrecuta fara dinti sau sa caute diverse poarte proteze temporare care sa mascheze lipsa.

Proiectarea asistata de calculator este utilizata pentru a crea replici identice ale dintilor care sunt gata sa fie implantati imediat. Aceasta tehnologie este cea mai buna pentru pacienti, deoarece procesul de vindecare este mult mai rapid. De asemenea, ofera pacientilor cel mai bun tratament posibil in cel mai scurt timp.

Aceasta tehnologie remarcabila ocoleste perioada de osteointegrare, in care implanturile fuzioneaza cu osul maxilar pentru a forma o fundatie solida pentru coroana. Desi zona trebuie sa se vindece si perioada post-implantare necesita o grija sporita, acest lucru se poate intampla si cu o coroana dentara atasata, tocmai pentru a scapa de aspectul inestetic.

Cu ajutorul unui sistem de ghidare foarte precis, implantul poate fi fixat exact acolo unde trebuie fara a provoca daune zonei. Pentru pacient, aceasta tehnologie permite o procedura minim invaziva, o durere mai mica in perioada postoperatorie, o recuperare mai rapida si rezultate ideale.

Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implant dentar

Oricand doriti implant dentar in Bucuresti, fie de tip clasic, fie cel rapid, puteti cere parerea specialistilor de la clinica stomatologica din sector 4. Pe site-ul Implantologiesector4.ro puteti gasi o multime de informatii care sa va ajute in luarea unei decizii cu privire la tipul de implant si interventie pe care vi le doriti!