Un calculator este investitia potrivita pentru cei care vor sa se bucure de toate facilitatile pe care le ofera internetul si nu numai. Conexiunea cu lumea este mult mai usor de realizat, prin intermediul aplicatiilor messenger sau a retelelor de socializare, a site-urilor de stiri si nu numai. Pe computer se poate lucra la un proiect pentru cursuri sau pentru locul de munca, cei pasionati se pot juca cele mai noi jocuri, se poate vorbi cu cei plecati departe, chiar si cu ajutorul camerei web. Asadar, calculatoarele sunt foarte utile atat acasa, cat si la birou, si intreaga familie se poate bucura de ele. Cei care nu au bani de un computer nou isi pot cumpara unul din oferta Calculator-ieftin.ro de calculatoare refurbished sau calculatoare second hand!

Calculatoare second hand

Calculatoare second hand potrivite pentru uz personal sau profesional

Atunci cand angajatii au nevoie de un imbold sa lucreze mai repede si mai bine, cand membrii familiei se plang ca nu mai functioneaza bine computerul din casa, se simte nevoia unei investitii. Si daca nu sunt bani suficienti pentru a cumpara un computer nou, atunci solutia de criza ar fi unul second hand sau, de ce nu, refurbished.

Calculatoarele refurbished sunt un pic mai bune decat cele second hand. Insa toate modelele sunt atent verificate inainte de a fi livrate. Se pot plati si in rate calculatoarele, si pentru comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratis. Mai mult, se poate primi o garantie de pana la 26 de luni, si toate produsele refurbished, inclusiv calculatoarele, sunt licentiate Windows. Aici se pot cumpara calculatoare second hand Intel Dual Core, AMD, Core 2 Duo, Quad Core, Hexa Core, Core I3, I5, I7, sau calculatoare pentru gaming. In  categoria calculatoare refurbished, cei interesati pot gasi calculatoare AMD, Dual Core, Core 2 Duo, Quad Core, Hexa Core, Core I3, I5 si I7. Astfel, nimeni nu paraseste pagina Calculator-ieftin cu mana goala, fara a comanda macar un produs la un raport calitate-pret excelent, fie ca este vorba de un coputer, un laptop, o imprimanta refurbished sau second hand!