De cele mai multe ori, achizitia echipamentelor IT noi nu se justifica – poate ai nevoie doar sa navighezi pe retele de socializare, sa te uiti la filme din cand in cand si sa asculti muzica. De ce sa cheltuiesti inutil cand poti sa iti cumperi calculatoare ieftine second hand sau refurbished? Analizeaza-ti cu atentie bugetul si nevoile, iar daca nu stii ce ti se potriveste, poti lua legatura cu firme specializate in consultanta si vanzarea acestor tipuri de produse.

De ce sa cheltuiesti inutil cand poti sa iti cumperi calculatoare ieftine second hand sau refurbished? Cele mai bune preturi pe calculator-ieftin.ro

calculatoare ieftine

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, pe site-ul calculator-ieftin.ro gasesti solutia optima pentru nevoile si buzunarul tau! Poti cumpara in deplina siguranta calculatoare, laptopuri, imprimante, multifunctionale, plottere, copiatoare, videoproiectoare, monitoare si alte accesorii avand siguranta ca sunt verificate, reconditionate si vandute cu licenta si garantie. Ei iti ofera si posibilitatea de a cumpara in rate, de a returna in cazul in care nu esti multumit sau de a inchiria echipamente beneficiind de servicii complete de consultanta, mentenanta si instruirea personalului daca detii o intreprindere.

Gama este variata, asa ca poti alege in functie de caracteristicile pe care doresti sa le aiba: procesor Intel Dual Core, Quad Core, Hexa Core, Core i3, i5, i7 sau calculatoare speciale pentru gaming.

Daca ai nevoie de sisteme POS pentru afacerea ta, poti cumpara cu incredere deoarece beneficiezi de garantie 12 luni la monitoare touchscreen, imprimante termice, imprimante de etichete, cititor de coduri de bare, siteme POS all-in-one. Ai posibilitatea achizitionarii in rate sau a inchirierii anumitor tipuri de echipamente prin plata unui abonament lunar in care ai inclusa consultanta, mentenanta si instruirea personalului care va utiliza echipamentele.

Cu putina munca si pricepere, poti porni pe cont propriu o mica afacere fara a fi nevoie de bani multi! Serviciile de xerox si multiplicare au mare cautare, nefiind acoperite toate zonele, asa ca o idee de afacere ar fi achizitia unei imprimante second-hand si deschiderea unui punct de lucru intr-o zona cu potential (in apropierea scolilor, a notariatelor, a institutiilor publice). Aici mereu va fi nevoie de aceste servicii!

De cele mai multe ori, imprimantele second hand pot fi mai reusite decat cele noi si bineinteles mult mai ieftine! Fii atent in special la costul consumabilelor de care ai nevoie si la durata lor de viata. Este de la sine inteles ca si acestea trebuie alese in functie de ce vrei sa realizezi cu ajutorul lor, iar daca nu te pricepi in alegerea uneia potrivite, contacteaza Calcultor-Ieftin.ro si ei te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie. HP, Lexmark, Kyocera, Samsung, Brother, Xerox? Toate sunt firme renumite si le gasesti pe site-ul lor.

Nu rata ofertele si lichidarile de stoc de pe site si cumpara-ti acum calculatorul potrivit sau tot ceea ce ai nevoie pentru uz personal sau pentru afacerea ta!