Desi batranetea nu este o etapa tocmai pe placul nostru, toti ajungem, cu putin noroc, la o varsta la care va trebui ca altcineva sa aiba grija de noi. Insa tinerii din ziua de azi sunt din ce in ce mai ocupati, iar cei care au deja o familie intemeiata, le vine greu sa mai aiba inca o grija in plus, un bunic sau o bunica pe care sa ii ingrijeasca asa cum se cuvine. Iar bietii nostri bunici isi duc batranetea in casutele goale, care, odinioara, erau camine primitoare ce miroseau a coca dospita, placinte rumenite si carnita prajita! In stilul din ce in ce mai haotic de viata pe care o ducem, este necesar sa ne uitam si in jur, sa ne intereseze si de soarta celor care ne-au crescut, si nu numai de cea a celor pe care ii crestem.

Daca, din pacate, bunicii dvs. nu mai sunt la fel de in putere asa cum erau odinioara, daca i-au rapus grijile, batranetea si afectiunile cu care s-au luptat o viata intreaga, nu lasati acest lucru sa le acapareze viata. Nu ii lasati sa se hraneasca din amintiri si nu va amarati nici dvs. viata, daca nu aveti conditiile si calificarea necesara pentru a-i ingriji! Cautati un camin batrani din Bucuresti, care sa fie mai degraba un centru de ingrijire batrani, unde acestia sa se simta bine si dvs. sa ii puteti vizita ori de cate ori simtiti nevoia? Atunci aduceti-i la un camin privat batrani, si anume Camin pentru Bunici!

Persoanele de varsta a treia pot beneficia de asistenta medicala si un maxim de confort si siguranta, intr-unul din cele mai apreciate azile de batrani din Bucuresti!

 

Batranii, la fel ca si copiii, au nevoie de multa atentie, de confort, de liniste si de inspiratie, de socializare si de odihna, de mancare buna si de tratament adecvat. Daca nu mai faceti fata responsabilitatilor pe care deja le aveti, dar vreti totodata sa va stiti bunelul si bunica in siguranta, daca doriti ca acestia sa isi petreaca ultimii ani din viata intr-un mediu agreabil si cald, apelati la serviciile unui camin de batrani, precum Camin pentru Bunici!

Azilul de batrani mai sus mentionat dispune de dotari moderne, personal specializat in ingrijirea batranilor, in intretinerea igienei personale ale acestora, dar si in hranire, monitorizare si administrare a tratamentelor necesare. Caminul pentru Bunici ofera batranilor posibilitatea de a se plimba prin curte dar si de a se bucura de dotarile tehnologice de inalta clasa. In plus, daca pacientii au nevoie de analize, se pot recolta probe direct la sediul centrului de batrani, pentru a nu traumatiza varstnicii. Nu va faceti mustrari de constiinta! Daca nu aveti posibilitatea de a va ingriji persoanele care la randul lor v-au ingrijit, lasati-i in grija unor profesionisti, care le asigura servicii complete medicale, consiliere duhovniceasca, transport la biserica, servicii de coafura, manichiura, pedichiura, frizerie, mese calde foarte sanatoase si delicioase, gimnastica si kinetoterapie, masaje si alte servicii profesionale!