Clinica stomatologica sector 1 Bucuresti va asteapta cu cele mai bune oferte la servicii de cosmetica dentara

Un zambet frumos este ca o carte de vizita bine gandita si impecabil realizata. Cu un zambet puteti incheia afaceri, puteti castiga increderea si chiar inima cuiva. Insa nu toti oamenii sunt atat de norocosi incat sa poata afirma ca sunt multumiti de zambetul pe care il afiseaza. Cei mai multi dintre noi avem probleme dentare, care necesita interventie stomatologica. Fie ca ne luptam cu o cariuta, tartru, sau probleme mai dificile, o vizita la medic este oricand bine venita si chiar imperios necesara! Chiar si cand nu avem astfel de probleme, se impune sa mergem la dentist pentru cateva “artificii” ce tin de cosmetica dentara, cum ar fi albirea dentara, aplicarea unor coroane zirconiu, incrustatiile ceramice sau chiar fatetele dentare sunt ideale pentru cei ce vor sa se prezinte in fata publicului, clientilor, angajatilor, prietenilor, cu un zambet frumos! Apelati la adevaratii profesionisti pentru rezultate remarcabile. Aflati mai multe detalii pe site-ul velvetdental.ro!

Albirea dentara – una din cele mai solicitate servicii ale clinicii

Va intrebati de ce este albirea dentara atat de apreciata de clienti? Pentru ca in cadrul clinicii de stomatologie sector 1 numeroase persoane cu functii importante in domenii precum: jurnalism, modeling, avocatura si nu numai se trateaza. Iar dupa terminarea lucrarii stomatologice, prefera sa isi albeasca dintii pentru ca nu costa mult, este un serviciu fara efecte secundare, are o durabilitate indelungata, si rezultatele sunt impresionante.

Aplicarea de fatete dentare no pred- modalitatea cea mai simpla de a obtine un zambet hollywood-ian

Nu va mai place cum arata dintii dvs., nici culoarea, nici forma? Va retine ceva ori de cate ori vreti sa zambiti? Visati la un zambet asemanator cu cel al marilor vedete? Vreti sa stiti secretul lor? Aplicarea de fatete dentare in cadrul clinicii stomatologice Velvet Dental este solutia de rezolvare la toate problemele dvs. Aceste fatele din portelan sunt translucide, se aplica printr-o procedura non-invaziva, sunt usor de intretinut, si sunt ideale pentru inchiderea spatiilor interdentare, pentru alungirea dintilor, pentru ca acestia sa capete un aspect mult mai placut. Totul in doar trei vizite la stomatolog!

Incrustatiile ceramice si coroanele dentare din zirconiu – servicii de estetica dentara la cele mai inalte nivele de calitate

De indata ce veti pasi in cadrul cabinetului stomatologie sector 1, va veti convinge de profesionalismul cu care va trateaza medicii specialisti, de ambianta placuta pe care o creeaza, de echipamentele medicale moderne si metodele de igienizare si sterilizare la cele mai inalte standarde! Asadar, veti dori ca, dupa ce terminati lucrarea pe care o aveti deja inceputa, veti dori cu siguranta sa aplicati si incrustatii ceramice, care reprezinta o metoda alternativa la clasicele si total inesteticele plombe. Sau, poate veti fi interesat de coroanele dentare din zirconiu ce confera un aspect natural dintilor, au o durabilitate iesita din comun, si prezinta avantajul biocompatibilitatii, datorita zirconiului care nu corodeaza, nu irita, si nu are caracteristici de conductivitate electrica. Apelati cu incredere la Velvet Dental pentru servicii de cosmetica dentara!