Anotimpul calduros reprezinta momentul oportun in care o persoana se poate relaxa acasa sau la plaja cu o carte buna in mana.

Problemele apar in momentul in care cumparaturile sunt facute in ultima clipa, iar ele nu pot gasi cartea pe care si-o doreau la libraria cea mai apropiata. Vizita la un anticariat s-ar putea dovedi a fi solutia perfecta pentru cei ce se afla intr-o astfel de situatie.

In cadrul anticariatelor exista numeroase carti de citit, din diferite domenii, asa ca cei care se decid sa cumpere o lucrare de acolo nu vor fi dezamagiti de colectie. In schimb, vor putea alege cartea cu care simt ca rezoneaza cel mai mult, pentru a o citi cand pleaca in vacanta. Poate sa fie vorba de un roman de dragoste, de unul politist sau chiar de o carte de specialitate.

Vei avea timpul necesar sa termini cartile de citit?

Bineinteles, exista si oameni care isi cumpara o groaza de carti inainte de a pleca in vacanta, pentru ca sunt siguri ca le vor termina si vor avea nevoie de o lectura noua; doar ca de multe ori, acest lucru nu se intampla. Astfel, ajung sa plateasca sume destul de mari pentru niste carti pe care nici nu apuca sa le citeasca.

Carti de citit | Carti second hand | PrintreCarti.ro

carti de citit

La PrintreCarti.ro preturile la care pot fi gasite cartile sunt accesibile tuturor buzunarelor. De aceea, in schimbul sumei pe care ar fi dat-o in mod normal pe o carte noua, utilizatorii vor putea face rost de mai multe lecturi pentru vara, cu ajutorul anticariatului.

De ce beneficii te vei bucura atunci cand alegi serviciile Printre Carti?

Gama de carti este variata, cu peste 70.000 de exemplare, iar pentru comenzile care depasesc suma de 200 de lei, transportul este gratuit. In cazul in care o persoana nu este multumita de starea in care se afla cartile second hand, le vor putea trimite inapoi in termen de 30 de zile.

Prin urmare, vacanta de vara reprezinta momentul ideal in care oamenii se pot apuca de lecturile pe care le-au tot amanat pe parcursul anului.