Cautati imprimante second hand, multifunctionale sh sau chiar laptopuri si calculatoare la mana a doua? Apelati la profesionistii IT-SH!

 

Si ce daca a mai fost folosit inainte de cineva? Poate ca persoana respectiva a avut mare grija de dispozitivul pe care urmeaza sa il cumpar eu, si va mai functiona si la mine pret de cativa ani, daca il pastrez in conditii decente! Asa ar spune o persoana care se vede in situatia achizitionarii unui dispozitiv de informare, comunicare, precum un laptop sau un computer, dar si a unui dispozitiv de copiere si imprimare, precum o multifunctionala sau o imprimanta! Daca sunteti convins ca aveti nevoie de o imprimanta insa nu aveti suficienti banuti sa investiti intr-una noua, daca v-ar prinde bine o multifunctionala afacerii dvs. dar nu mai puteti lua inca un credit in acest sens, sau daca vreti sa va dotati compania cu laptopuri sau computere performante, ce-ati spune sa le achizitionati in varianta “la mana a doua”? In fond, daca am ajuns sa cumparam haine si incaltaminte la mana a doua, de ce nu am face acelasi lucru si cu gadgeturile si dispozitivele IT? Veti gasi tot ceea ce cautati, de la imprimante second hand, multifunctionale sh si chiar laptopuri ieftine si calculatoare sh la o firma de specialisti, care stiu exact de ce aveti nevoie – It-sh.ro!

Imprimante second hand – solutia momentului

Erati obisnuit sa scanati sau sa imprimati poze, documente importante, carti sau cursuri, insa vi s-a stricat imprimanta? Nu aveti de unde sa luati una noua, si totusi familia, colegii sau angajatii se asteapta ca si de acum inainte sa va puteti indeplini aceste indatoriri? Nimic mai simplu! Cumparati o imprimanta second hand! Nimeni nu trebuie sa stie ca a mai fost folosita, atata timp cat merge ca noua! Imprimantele second hand sunt la fel de performante ca si cele noi, inteligente, cu o capacitate minunata de imprimare fotografii si documente! Imprimantele second hand marca Xerox, Lexmark, Dell, HP sau Samsung asteapta sa fie achizitionate si transportate intr-o noua “casuta”, unde sa isi indeplineasca atributiile asa cum se cuvine!

Multifunctionale sh si laptopuri ieftine

 

            Fie ca optati pentru o multifunctionala sau pentru un laptop, cu siguranta veti gasi cateva sute de lei, macar cu imprumut, pentru a face o asemenea achizitie si investitie importanta! In ceea ce priveste multifunctionalele sh, acestea sunt ideale pentru companiile mici, mijlocii, dar si mari, unde este nevoie permanenta de documente scanate sau xeroxate. Laptopurile ieftine pot fi achizitionate “la pachet”, pentru a asigura angajatilor dvs. tot confortul necesar si conditiile de lucru decente. Laptopurile sh nu se diferentiaza cu mult de cele noi, avand ca singur dezavantaj faptul ca dvs. stiti ca au mai fost utilizate si inainte. Insa toate produsele it-sh.ro sunt testate, verificate, si livrate rapid si prompt la domiciliul dvs. sau la sediul firmei!