Integrarea ERP este metoda prin care o companie isi conecteaza software-ul ERP cu alte aplicatii si procese specializate din intreaga afacere. Metodele de integrare a solutiilor ERP si cloud ajuta la rezolvarea acestei probleme printr-o abordare puternica si unificata – combinand capacitatile operationale ale unui ERP inteligent cu un software de integrare, construit special pentru a automatiza, rationaliza si extinde aceste activitati esentiale.

Pe masura ce ERP si softurile de distributie si management evolueaza, vor aparea noi oportunitati de integrare a intreprinderii. Pentru majoritatea intreprinderilor insa exemplele de mai jos reprezinta unele dintre domeniile operationale integrate in mod obisnuit:

  • CRM

Un software CRM este unul dintre instrumentele preferate de echipele de vanzari si de marketing, deoarece le ofera acces la informatii si la istoricul clientilor potentiali individuali. Acest lucru le permite sa isi personalizeze interactiunile cu clientii pentru a oferi o experienta mai buna si pentru a creste oportunitatea de conversie. O integrare CRM/ERP sporeste acest proces prin furnizarea de informatii de piata in timp real, indicatori ai cererii si analize de date.

  • Business Intelligence

Software-ul Business Intelligence (BI) se refera la intelegerea datelor. Acesta incepe prin curatarea si colectarea acestora din cele mai bune surse. Instrumentele BI utilizeaza apoi tehnologii bazate pe inteligenta artificiala pentru a efectua analize specifice asupra acestor date, cu scopul final de a oferi informatii foarte utile. Adesea, solutiile BI duc la implementarea unor noi procese sau fluxuri de lucru – si uneori la oportunitati de afaceri complet noi.

  • Resurse umane

Complexitatea resurselor umane si a gestionarii capitalului uman (HCM) s-a dezvoltat intr-un ritm rapid. Astfel, cu ajutorul integrarilor HCM/ERP, firmele pot beneficia de o gama de aplicatii si sisteme de resurse umane construite pentru scopuri specifice. De la recrutare, la retentie si pana la pensionare, integrarea sistemelor ERP ajuta la informarea si automatizarea activitatilor din acest departament solicitant si in schimbare rapida.

Solutii ERP | software CRM | AttoSoft.ro

Solutii ERP

Acestea sunt numai o parte dintre ariile unei afaceri in care sistemele ERP isi dovedesc eficienta, softurile dezvoltate de AttoSoft.ro avand rolul de a eficientiza actiunile si creste performantele unei companii.

Drept urmare, pentru o dezvoltare organica si o evolutie pozitiva a afacerii, un astfel de software este esential.