Lucrurile necesare unui medic pentru a-si desfasura activitatea sunt foarte multe. Daca unele sunt puse la dispozitie de catre unitatea medicala in cadrul careia activeaza, de cumpararea altora trebuie sa se ocupe pe cont propriu.

De aceea, existenta unor magazine in care cadrele medicale sa gaseasca mai multe categorii de produse esentiale actului medical sunt foarte utile. Un astfel de magazin este MediFashion, specializat in vanzarea de uniforme medicale, iar printre categoriile de produse disponibile in portofoliul acestuia se afla chiar si uniforme medical Disney, foarte apreciate de cei mai mici pacienti.

Ce tipuri de uniforme medicale sunt disponibile la MediFashion?

Oricare ar fi specializarea sau unitatea medicala in cadrul careia activeaza un medic sau o asistenta, purtarea unei uniforme medicale este obligatorie. Aceasta are rolul de a crea o unitate in ceea ce priveste echipa medicala, mai ales daca toti membrii acesteia poarta uniforme de aceeasi culoare.

Uniforme Cherokee | Uniforme medicale | MediFashion.ro

uniforme medicale

Un alt rol important al acestor uniforme este acela de protectie, cadrele medicale fiind astfel protejate impotriva contaminarii cu diferiti agenti patogeni care pot duce la imbolnavirea lor.

In aceasta situatie, alegerea unor uniforme antimicrobiene va fi una foarte inspirata, deoarece acestea sunt realizate dintr-un material imbogatite cu ioni de argint, cunoscuti pentru efectul lor antimicrobian.

Toate acestea pot fi gasite in magazinul online MediFashion.ro, furnizor de uniforme medicale care provin de la unii dintre cei mai cunoscuti producatori de profil din lume, cum ar fi AnyWear, Dickies si chiar Cherokee Uniforms, din SUA.

De ce sunt speciale uniformele Cherokee?

Producatorul american de uniforme medicale Cherokee este lider in domeniul sau de activitate. Acest lucru se datoreaza calitatii superioare pe care o au uniformele Cherokee si tehnologiilor moderne folosite pentru producerea acestora.

In plus, acestea sunt disponibile intr-o mare varietate de modele, de dama sau unisex, culori sau cu imprimeuri. In acest fel, pacientii pot fi mai usor de implicat in desfasurarea actului medical, chiar si copiii fiind mai cooperanti daca medicii pediatri poarta uniforme cu imprimeuri Disney.

In concluzie, MediFashion este locul in care orice cadru medical isi va gasi uniforma medicala potrivita.