Republica Dominicana este renumita pentru serviciile sale turistice excelente si pentru hotelurile de lux magnifice. In functie de tipul de vacanta dorit, se pot alege destinatii turistice cu multe atractii sau o vacanta la plaja, intr-un hotel minunat situat chiar pe malul Marii Caraibelor sau al Oceanului Atlantic. Marea este considerata mai calda decat oceanul, cu cateva grade.

Apele oceanului sunt mai adanci si mai nelinistite decat cele ale marii. Dar, in acelasi timp, trebuie mentionat ca coborarea in apa si alte conditii pot varia foarte mult, in functie de plaja specifica. Una dintre cele mai populare zone de statiune din Punta Cana, este spalata in sud de Marea Caraibelor, iar in est de Oceanul Atlantic.

Ce hoteluri sa alegi pentru o vacanta excelenta cu familia?

  • Statiunea Paradisus Punta Cana

Complet renovat in 2015 este un complex hotelier de lux. Are plaja proprie cu nisip. Sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt gratuite pentru oaspetii sai. Fiecare suita are propriul balcon, TV prin cablu, filtru de cafea, minibar si tot ce este nevoie pentru un sejur confortabil cu familia.

  • Club Med Punta Cana

Hotel premium, 100% prietenos cu copiii. Camerele din clasa “Familie” au acces la gradina sau Oaza Zen. Au o suprafata de 29 pana la 34 m2, decorate in culori pastelate si contrastante luminoase, dotate cu 2 camere si un balcon mobilat, o baie cu toate articolele de toaleta. Exista o zona separata de dormit pentru copii.

  • Iberostar Costa Dorada

Complex hotelier pe plaja din nordul Republicii, format din 9 cladiri cu 3 etaje in stil colonial. Situat pe Costa Dorada. Lucreaza pe conceptul de „All Inclusive”. Room service este disponibil in timpul zilei. In total sunt 498 de camere confortabile, cu terasa sau balcon, dus sau cada.

  • Melia Caribe Beach Resort

Complexul include 1100 de metri de plaja. Exista palmieri si alta vegetatie tropicala peste tot. Plaja dispune de discoteci si zona de spa, centru sportiv cu divertisment nemotorizat: canoe, windsurfing, caiac, navigatie, jet ski, lectii de scufundari in piscina, snorkeling pe reciful de corali. Pentru copii, exista: mini-cluburi, cluburi pentru adolescenti, un centru sportiv si o sala de jocuri video pentru adolescenti.