Daca pana nu demult, romanii mergeau la dentist numai la nevoie, acum merg la medic si pentru controlul de rutina anual sau bianual. Insa multi oameni si-au pastrat obiceiul de a se duce la stomatolog numai atunci cand sunt impinsi de o durere sau de lipsa unui dinte, de necesitatea unei lucrari profesionale. Daca sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic performant, cu o atmosfera placuta si personal calificat si cu experienta, pe Calea Mosilor, undeva in statia de metrou Bucur Obor se afla clinica Elveto Dent. Aici puteti intra ori de cate ori sunteti pus in situatia de a opta pentru un implant dentar Bucuresti, pentru servicii de endodontie la microscop, ortodontie (cu gutiere ortodontice), sau pentru inserarea unui aparat dentar safir, aparat dentar invizibil, aparat dentar mobil, ori chiar daca sunteti interesat de aparate dentare metalice.

Implant dentar Bucuresti

Clinica Elveto Dent – locul unde veti obtine un raport calitate-pret bun la implant dentar Bucuresti

Implantul dentar este o interventie cat se poate de necesara pentru persoanele care, dintr-un motiv sau altul, au ramas fara dinti. Nu ar reprezenta o mare problema acest lucru, insa pierderea radacinii dintelui este un lucru mult mai grav. Fara radacina, coroana dentara lucrata cu grija in laborator nu ar avea de ce sa se prinda. Aici intervine implantul dentar. Acesta tine locul radacinii dintelui si ii preia functiile, avand o durata de utilizare destul de indelungata. implantul dentar presupune o operatiune destul de simpla, ce nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute, minim invaziva, lipsita de durere, timp in care se implanteaza o mica radacina din titan sau dintr-un material foarte dur.

Implantul dentar implica un minim de discomfort fizic dupa lucrare, si, daca respectati cateva reguli simple, intr-un timp foarte scurt puteti avea un nou dinte! Intrati pe Centruldeimplantologie.ro pentru a vedea cele mai noi tehnici dentare si aparatura moderna si performanta utilizata de specialisti. De asemenea, tot in cadrul acestui site, veti afla exact care este pretul unui implant.

Importanta lucrarilor de endodontie la microscop

Poate ca multi dintre dvs. nici nu au auzit de aceste tehnici foarte moderne utilizate din ce in ce mai des de medicii dentisti din Romania. Endodontia la microscop este ramura stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea si aplicarea tratamentului endodontic, renumitu tratament de canal, sau scoaterea nervului, care, pana nu demult, era o operatiune ce speria multi dintre pacienti. La microscop totul este marit de pana la 25 de ori, astfel incat medicul stie exact pe ce canal sa lucreze, sa ii fie usor sa il identifice, si sa faca tot posibilul pentru ca pacientul sa nu isi piarda dintele din aceasta cauza. Tratamentele endodontice la microscop sunt ideale si pentru depistarea micro-fracturilor sau fisurilor la nivelul dintelui, si pentru salvarea structurii dentare sanatoase. Apelati cu incredere la profesionistii Elveto Dent si va veti bucura de tratamente bune la preturi decente.