Pentru ca dintii fiecaruia dintre noi sa fie cat mai curati si cat mai albi, acestia au nevoie de o ingrijire constanta si de vizite periodice la medicul stomatolog. Conform unor studii efectuate de cateva reviste de profil din Statele Unite ale Americii , vizita periodica la cabinet stomatologic poate depista din timp eventualele probleme care pot prezenta un grad ridicat de pericol pentru pacient. Pentru a ne face o idee despre ce alimente cat si despre obiceiurile sociale care ne poate afecta in mod negativ dantura, trebuie in principal sa stiti ca dintii au de suferit in mare masura din cauza regimului aliementar adoptat de fiecare individ in parte.

Dar pentru a intelege mai bine despre ce regim alimentar discutam, este indicat sa cititi in continuare ideile de mai jos. In primul rand, factorul care ne influenteaza cel mai mult calitatea si aspectul dentitiei este reprezentat de stilul de viata al fiecaruia dintre noi, Cu cat avem un stil de viata dezordonat, cu atat dintii cat si intregul organism are de suferit. Stilul de viata dezordonat combinat cu o alimentatie nesanatoasa va cauza intotdeauna probleme dintior. Totodata, ticuri personale, precum roaderea unghiilor sau muscatul din pix poate duce la probleme grave ale dintilor pe parcursul timpului. De aceea, medicii stomatologi cu experienta recomanda sa se renunte la astfel de practici daca se doreste ca aspectul sanatos al dintilor sa dureze cat mai mult timp.

Clinica stomatologica de la Titan

clinica stomatologica de la Titan

Specialistii in medicina orala recomanda de asemenea ca fiecare individ sa aiba un calendar de vizita la control foarte bine stabilit. In cazul persoanelor care locuiesc in capitala, cabinetul stomatolog din sectorul 3 al carui site de prezentare si informare este Cabinetstomatolog.ro ofera un raport pret calitate a serviciilor foarte ridicat. Pentru a va convinge de acest lucru trebuie sa vizitati clinica stomatologica de la Titan.