Pentru pasionatii de citit care isi doresc sa gaseasca cele mai bune carti la preturi foarte mici, Printrecarti.ro este cea mai buna solutie. In acest magazin pot fi gasite titluri importante si bestseller-uri la cele mai bune preturi de pe piata, mult mai ieftine decat in librarii. Exista mai multe motive importante pentru care apelarea la un anticariat online este cea mai buna solutie.

Cartile au cel mai bun pret

Asa cum s-a specificat si mai sus, intr-un anticariat se gasesc carti ieftine, pentru ca sunt preluate de la alte persoane. Ele nu sunt noi la achizitie, insa sunt in cea mai buna stare. Inainte de a fi puse la vanzare pe site, toate cartile sunt verificate, astfel incat la destinatar sa ajunga doar volume cu coperti intregi, cu paginile lipite si fara foi lipsa. Este foarte important de mentionat faptul ca inca de la inceput cumparatorul trebuie sa isi asume faptul ca volumele nu sunt noi, acesta fiind singurul motiv pentru care pretul este mai mic.

Carti care au disparut de pe piata

De-a lungul timpului, in fiecare domeniu au existat carti care au iesit in editii limitate sau care nu s-au mai publicat. Cand vine vorba de carte tehnica, acestea sunt foarte cautate, pentru ca anumiti profesori recomanda editii speciale si autori care in prezent nu mai exista in librarii. O solutie poate fi un drum la biblioteca, insa atunci cand nici la biblioteca nu exista astfel de carti apare o problema majora pentru studenti, in special. La anticariate se pot gasi astfel de editii limitate la preturi foarte bune.

Colectii la pretul unui singur volum

In librarii colectiile au costuri uriase. Daca este analizat pretul la volum, se va descoperi, de asemenea, ca este imens. In prezent, spre exemplu, poate fi cumparata din anticariat intreaga colectie „Stapanul Inelelor” la un pret aproape identic cu cel al unui singur volum nou din librarie. Acesta este doar un exemplu, insa, de-a lungul timpului, au aparut numeroase colectii pe care pasionatii de citit vor sa le aiba si pot profita de ocazie cautand intr-un anticariat.

Cele mai bune carti la cele mai bune preturi | anticariat online www.printrecarti.ro

anticariat online

O vizita intr-un anticariat online poate fi un moment perfect de relaxare si destindere, cautand printre sute de titluri interesante o noua carte captivanta pentru concediu. La comenzile mai mari transportul este gratuit si, de aceea, prietenii pasionati de carti pot combina comenzile, astfel incat sa beneficieze de transport redus.