S-ar putea sa credeti ca darurile de Paste sunt doar pentru copii, dar le este si adultilor permis sa intre in spiritul sarbatorii. Exista numeroase cadouri pentru adulti, mai ales pentru cei care prefera cadourile simbolice vechi. Iata cateva idei de cadouri pentru iubitorii de antichitati pe care le puteti gasi la HQZ, amanet non-stop in Bucuresti!

Cadoul de Paste ideal il puteti gasi pe hqz.ro | amanet non-stop in Bucuresti

Iepurasul de Paste este un simbol al sezonului, iar nicio sarbatoare de primavara nu este completa fara vizita iepurasului. Initial, acest obicei a fost destinat copiilor, insa in acest an puteti alege drept cadou o brosa-iepuras pe care sa o daruiti persoanei la care mergeti in vizita. O astfel de brosa poate fi foarte eleganta, mai ales daca este decorata cu pietre pretioase dar, in acelasi timp, poate fi purtata la orice tip de tinuta, indiferent de modul in care este accesorizata.

Cadoul de Paste ideal pentru iubitorii de antichitatii este, evident, un cos, o cutie, o bomboniera sau orice alt recipient care sa serveasca drept suport pentru bunatati. Cosurile sunt utile in orice sezon, nu numai primavara, insa acum sunt perfecte. Un cos antic din argint care sa fie folosit pentru a aseza ouale rosii sau cele de ciocolata, va oferi un aspect unic mesei de sarbatoare. Detaliile conteaza, iar argintaria gasita la HQZ chiar este una de calitate superioara!

Sarbatoarea pascala fara oua rosii nu prea are valoare si tocmai din acest motiv, suporturile pentru oua sunt un cadou genial, potrivite unui fan al antichitatilor.

Cumpar argintarie | hqz.ro

cumpar argintarie

Toate aceste obiecte si multe altele, le puteti achizitiona din amanetul HQZ, insa tot aici puteti vinde obiectele antice pe care le aveti si pe care nu le mai folositi. Cumpar argintarie, mobilier si bijuterii vechi, dar si orice alt obiect valoros care poate fi revandut.

Puteti veni la HQZ nu doar de Paste, ci de fiecare data cand doriti sa faceti un cadou unic si valoros unei persoane dragi. Pentru ca renumele HQZ a crescut, insa magazinele au ramas tot in Bucuresti, acum clientii au ocazia sa comande produsul dorit de oriunde din tara. Puteti comanda accesand hqz.ro. Echipa de vanzari va sta la dispozitie chiar si telefonic, nu doar online, asa ca indrazniti sa apelati la numerele afisate pe site!