Modul in care oamenii investesc in dispozitive de uz personal s-a schimbat extrem de mult in ultimii ani. Daca la un moment dat, consumatorii de tehnologie preferau cu precadere dispozitivele noi, astazi utilizatorii cauta mai degraba sa investeasca in laptopuri refurbished de calitate, cu ajutorul carora sa poata desfasura toate activitatile preferate.

Dispozitivele noi se devalorizeaza extrem de repede

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu mai vor sa-si cumpere laptopuri noi este acela ca astfel de modele se devalorizeaza extrem de repede. Tehnologia avanseaza cu rapiditate, iar obiectele care astazi sunt de ultima generatie, maine vor fi deja, cel mai probabil depasite. De aceea, majoritatea consumatorilor nu mai considera ca este intelept sa-si cumpere laptopuri noi, orientandu-se in schimb catre cele la mana a doua.

Oferte variate

IT-SH.ro pune la dispozitia celor interesati o gama extrem de interesanta si variata de laptopuri la mana a doua. De la cele mai cunoscute branduri si pana la cele care abia isi croiesc un drum pe piata din Romania, toate sunt disponibile pentru persoanele care nu mai sunt dispuse sa scoata din buzunar sume exorbitante pentru dispozitive moderne.

Laptopuri refurbished cumparate impreuna cu o garantie

Printre detaliile pe care oamenii le mai iau in considerare se numara si faptul ca dispozitivele la mana a doua pot fi cumparate inclusiv cu garantii generoase. Mai exact, laptopurile sunt insotite de garantii intre 12 si 24 de luni, in functie de brand si de tipul de dispozitiv.

Laptopuri refurbished | IT-SH.ro

laptopuri refurbished

Usor de schimbat la nevoie

Nu in ultimul rand, consumatorilor le este mult mai usor sa cumpere laptopuri refurbished , intrucat atunci cand este necesar, le pot schimba mult mai usor. Este mai simplu sa inlocuiesti un echipament pentru care ai platit relativ putin, decat unul foarte scump.

Trendul achizitionarii echipamentelor la mana a doua devine din ce in ce mai popular in randul consumatorilor din Romania. Majoritatea oamenilor prefera dispozitivele second hand, in loc sa scoata din buzunar sume destul de piperate!