Firmele mici, si nu numai, intampina deseori dificultati in alocarea unui buget necesar achizitionarii de calculatoare noi. De aceea, o solutie foarte buna si la indemana o reprezinta produsele second hand, care in foarte multe cazuri isi amortizeaza cheltuielile destul de repede.

La It-Sh.ro se poate profita de oferte care mai de care mai avantajoase la calculatoare SH, acestea fiind testate si pregatite pentru a satisface toate cerintele. Printre brandurile de calculatoare disponibile la ei se numara: Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens. Printre modele, se afla si calculatoare de utima generatie, cu procesoare Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7. Tot de la It-Sh se pot achizitiona si licente Microsoft Windows 7 Home Refurbished sau Microsoft Windows 7 Professional Refurbished.

Tot pentru firme, mai pot fi utile si monitoare sh, pentru care sunt de asemenea mai multe oferte disponibile, in functie de marca, de dimensiuni si de proprietatile produsului. Dupa necesitatile impuse de activitate, se pot achizitiona monitoare simple sau dotate cu camere web, folositoare in special pentru video-meeting-uri.

Produsele sunt testate si beneficiaza de garantie

Calculatorul astfel echipat si pregatit pentru activitate, va putea fi conectat la imprimante second hand, pentru care de asemenea se vor plati preturi mult mai mici, pastrandu-se calitatea si performanta acestora. Inainte de achizitionare se va tine cont daca este nevoie de imprimarea unor pagini color sau monocrom.

In general, pentru firme sunt recomandate imprimantele cu laser, care ofera o calitate mai buna si o rapiditate sporita la imprimare. De asemenea, se va lua in considerare si formatul hartiei. In functie de specificul activitatii se vor alege imprimante pentru A4, A3 etc.

Imprimante second hand | Calculatoare SH | It-Sh.ro

calculatoare SH

Pentru produsele second hand achizitionate se ofera o perioada de garantie de un an, ceea ce este un avantaj demn de luat in considerare atat in cazul firmelor, cat si al persoanelor fizice. In tot acest timp, cu siguranta produsele isi vor amortiza costurile.

Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, It-Sh ofera transport gratuit. De asemenea, daca produsul nu convinge, cumparatorul are posibilitatea ca in termen de 14 zile sa-l inapoieze si sa-si primeasca banii inapoi.