Daca studentii obisnuiti nu au auzit de platforma online Study Hub, cei care urmeaza sa sustina examenul de rezidentiat sau de admitere la o scoala de politie cu siguranta au auzit si, poate, deja au folosit informatiile sedimentate cu ajutorul acesteia.

Aceasta platforma este un instrument foarte util in procesul de pregatire a studentilor, viitori medici, farmacisti, dentisti sau politisti, deoarece acestia au acces atat la materia de studiu pentru sustinerea examenelor, cat si la un numar extrem de mare de grile, care au rolul de a verifica si sedimenta informatiile invatate.

Cum ajuta Study Hub la invatare?

Pentru a putea sa utilizeze acest instrument in procesul de invatare, studentii trebuie sa isi faca un cont pe platforma StudyHub.ro, cu ajutorul caruia isi pot alege materialele de invatat sau grilele de verificare a cunostintelor.

In plus, aceasta platforma permite utilizatorilor sai isi poata urmari si analiza evolutia, astfel incat sa poata vedea unde intampina cele mai mari dificultati, unde mai au de lucrat, precum si daca sunt pe drumul cel bun in ceea ce priveste pregatirea.

Study Hub | Examen de admitere la scoli de agenti de politie | StudyHub.ro

examen de admitere la scoli de agenti de politie

Un alt avantaj de care se mai pot bucura utilizatorii Study Hub este faptul ca, inainte de a se decide daca sa isi faca sau nu cont, acestia pot rezolva simulari de examen, pentru a-si da seama daca aceasta este potrivita nevoilor si tehnicii lor de invatare. Aceste simulari sunt gratuite, numarul maxim pe care il pot rezolva, fara cont, fiind de 4 simulari de examen.

Pentru ce tipuri de examene ofera suport Study Hub?

Aceasta platforma de invatare si testare a cunostintelor se adreseaza, in special, studentilor de la medicina si farmacie, precum si celor care vor sa urmeze cursurile unei scoli de politie.

Prin urmare, cei care se pregatesc de examenul de rezidentiat pentru medicina generala, farmacie sau medicina dentara, precum si cei care urmeaza sa sustina un examen de admitere la scoli de agenti de politie.

Astfel, toti cei care isi doresc sa faca o cariera intr-unul din domeniile de mai sus pot beneficia de sprijinul oferit de aceasta platforma, la care au contribuit pedagogi si medici specialisti din diferite domenii.