Fiecare om are in casa volume de suflet care stau in biblioteca si raman acolo ani intregi deoarece reprezinta amintiri frumoase, primite de la rude sau de la prieteni, obtinute ca premii in urma unor concursuri sau de catre copii la scoala. Pe de alta parte, biblioteca unei familii contine si carti noi din diferite domenii care sunt rasfoite o data sau de doua ori si apoi nu mai prezinta interes. De aceea, specialistii recomanda vanzarea volumelor de carti citite catre o echipa de cumparatori de carti vechi astfel incat volumele sa fie mereu reinnoite, iar biblioteca sa nu stea plina cu carti inutile.

Echipa de cumparatori de carti vechi asteapta cu nerabdare telefonul persoanelor interesate, numarul fiind disponibil online, pe site-ul https://cumparcarti.ro. Sunt situatii in care biblioteca unei familii este intesata la propriu de carti foarte vechi din domenii care nu mai intereseaza pe nimeni. Din fericire, exista anticariate care cumpara carti si isi trimit echipele de profesionisti acasa la clienti pentru a le oferi acestora sprijinul financiar de care au nevoie in schimbul volumelor de carti vandute.

Practic, vanzarea de carti vechi este o tranzactie perfect legala pe care orice persoana fizica sau juridica o poate face in colaborare cu echipa Cumpar Carti.

Cumparatori de carti vechi | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Familiile pot vinde cartile vechi pentru a face loc volumelor noi

Sunt foarte multe cazurile in care membrii unei familii iau decizia de a vinde cartile vechi pentru a face loc volumelor noi care sa intereseze pe toti membrii familiei. Asadar, cartile ramase mostenire de la bunici sau de la parinti ori pe care le-au achizitionat de-a lungul timpului sunt vandute la un pret foarte bun, pret care va fi folosit pentru achizitionarea unor volume noi.

Conform marturiilor clientilor anticariatului care cumpara carti, acestia au un sentiment de usor regret in momentul in care renunta la unele volume din biblioteca, dar in acelasi timp si o mare usurare atunci cand isi vad biblioteca eliberata si o satisfactie imensa atunci cand afla suma pentru care isi vor vinde cartile.