Pana nu demult, proprietarii masinilor si conducatorii auto profesionisti optau pentru servicii complete de curatare atat la exterior, cat si la interior in cadrul spalatoriilor auto, insa acum mult mai eficiente sunt serviciile de curatare tapiterie auto Bucuresti. Aceste servicii presupun spalarea si igienizarea scaunelor, indepartarea petelor dificile, inlaturarea prafului in profunzime si a mirosului neplacut, pentru cateva zeci de minute, direct la domiciliul clientului.

Atat pe bancheta din spate, unde stau copiii si animalele de companie si se fac mereu pete de mancare, suc sau de carioci, cat si pe scaunul din fata se pot forma pete de murdarie, dar se poate acumula si mult praf si mirosuri neplacute.

Serviciile de curatare tapiterie auto Bucuresti sunt avantajoase atat din punct de vedere al pretului, cat si al rezultatelor obtinute

Serviciul de curatare tapiterie auto se poate face cu aparatura de ultima generatie eliminand petele, murdaria si se realizeaza igienizarea interiorului masinii. Oamenii isi petrec din ce in ce mai mult timp in masina, pe drum, atat cu familia, copiii, animalele de companie, cat si singuri. In masina mananca, transporta diverse lucruri, isi plimba animalele de companie la veterinar si copiii in excursii sau in plimbari, iar toate aceste actiuni duc la murdaria tapiteriei auto, la mirosuri neplacute si pierderea culorii, chiar si la deteriorarea tapiteriei auto.

Solutia pentru aceste pete si mirosuri este simpla: curatarea tapiteriei cu tehnologia moderna de injectie-extractie, intr-un timp scurt, care se usuca in mai putin de patru ore si reuseste atat eliminarea mirosurilor neplacute, cat si a bacteriilor, semnelor de uzura si petelor.

Curatare tapiterie auto Bucuresti | curatare tapiterie auto | Curatampeloc.ro

curatare tapiterie auto Bucuresti

Serviciile de curatare sunt efectuate cu multa responsabilitate, de catre specialisti care folosesc cele mai bune aparate de pe piata si solutii de curatare bune. Responsabilitatea lucrului bine facut si informarea corecta asupra rezultatelor serviciilor inainte de executarea acestora reprezinta doua importante motive pentru care conducatorii auto si proprietarii de masini sunt sfatuiti sa apeleze la aceste servicii.

Petele care sunt foarte vechi si profund imbibate in materialul tapiteriei auto sunt, intr-adevar mai greu de scos, afectand structura materialului textil, insa nimic nu este imposibil pentru profesionistii Curatampeloc.ro. Foarte multi proprietari de masini aleg aceasta varianta a curatarii tapiteriilor auto inainte de a vinde masina, pentru a se asigura ca primesc un pret mai bun pe aceasta. Curatarea poate fi facuta si pentru propriul confort al conducatorilor si pasagerilor, o data la cateva luni sau ori de cate ori este necesar.