Persoanele cu dizabilitati au nevoie de un magazin online de unde sa isi poata achizitiona diverse aparate sau dispozitive de mers. Acestea se adreseaza oamenilor care au suferit diverse accidente sau care s-au nascut cu probleme locomotorii.

Dispozitive medicale

Magazin Online Dispozitive Medicale

Potrivit Magazinulortopedic.ro produsele comercializate sunt autorizate de Ministerul Sanatatii fiind perfect legale si respectand normele de siguranta si sanatate in vigoare. Comenzile sunt livrate direct acasa de catre un curier, in cel mai scurt timp, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Plata se face ramburs la primirea coletului care va ajunge in cele mai bune conditii la destinatar.

Unul dintre cel mai vandute dispozitive poate fi fara doar si poate un fotoliu rulant. Acesta este un dispozitiv medical care se adreseaza persoanelor paralizate care nu se pot deplasa in niciun fel de unele singure. Acesta poate fi folosit atat in interior, cat si in exteriorul locuintei, fie cu ajutorul unei alte persoane, fie prin forte proprii.

Exista fotolii cu antrenare manuala, dar si fotolii cu antrenare electrica pentru un plus de confort si siguranta. In functie de preferinte, dar si in functie de buget se poate alege modelul dorit. Orice scaun cu rotile trebuie sa aiba un suport de picioare, frana, dar si spatar capitonat si moale pentru un suport veritabil.

Persoanele care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa aleg intotdeauna un cadru de mers. Acesta este destinat persoanelor care au afectiuni locomotorii temporare sau care se afla in faza de recuperare dupa diverse accidentari sau operatii.

Acesta este realizat dintr-un aliaj de aluminiu care are o inaltime medie de 1,20 m pentru a se potrivi unor conformatii normale. Avantajul este acela ca inaltimea este reglabila in functie de preferintele fiecarui pacient in parte. In plus, cadrul este usor de utilizat, dar si de transportat, fiind pliabil.

Pretul unor astfel de dispozitive este unul accesibil oricarui buzunar, asa ca o simpla accesare pe site poate scoate la iveala adevarate chilipiruri.