Orice sofer a patit macar odata in viata sa aiba o pana pe care sa nu o poata schimba datorita lipsei cauciucului sau a ustensilelor necesare. Acestea este un episod frustrant care enerveaza la maximum, mai ales femeile aflate in trafic.

O firma de tractari taxeaza mult prea mult pentu remorcarea masinii la un service autorizat RAR pentru remedierea problemelor. Acesta este motivul pentru care, a luat nastere ideea unei vulcanizari mobile care scurteaza timpul petrecut in service.

Masinile sunt echipate corespunzator pentru a face fata solicitarilor. Acestea se pot deplasa la locul de munca, dar si acasa pentru remedierea urgenta a unor astfel de probleme.

Vulcanizare mobila – AnvelopaIeftina.ro

Vulcanizare mobila

Potrivit Anvelopaieftina.ro aici se gaseste cel mai mare depozit de cauciucuri Bucuresti. O multime de produse se afla pe stoc gata pentru a fi achizitionate in functie de preferintele, dar si de necesitatile fiecarui sofer.

O investitie sigura si buna o reprezinta achizitionarea unor anvelope noi. Acestea rezista fara nicio problema pana la 3-4 ani datorita faptului ca sunt produse calitative si fiabile. Alaturi de cele second hand, cauciucurile sunt aduse din tari precum Germania, Italia sau Austria unde calitatea isi spune cuvantul.

Depozitarea anvelopelor trebuie sa respecte anumite criterii pentru ca produsele sa reziste in timp si sa faca fata cu brio eventualelor accidente care pot aparea din cauza neatentiei. Acestea nu trebuie lasate in aer liber pentru ca pot suferi deteriorari din cauza intemperiilor vremii (soare, vant, ploaie, zapada) si nici nu pot fi lasate langa o sursa de caldura pentru ca se pot topi in cel mai scurt timp.

De asemenea, umiditatea este un alt inamic al cauciucurilor – inamic care trebuie evitat pe cat posibil. Uleiurile si produsele chimice nu trebuie depozitate langa noile anvelope pentru ca se pot deteriora prin varsarea acestora.

Exista o multime de servicii puse la dispozitia clientilor. De la service auto si pana la  hotel de cauciucuri, toate sunt posibile gratie mesterilor care lucreaza cu simt al raspunderii si care sunt, in permanenta pregatiti sa faca fata oricarei situatii