Care este cea mai sexy tendinta a tuturor timpurilor? Vinilul, bineinteles! In sezonul toamna- iarna 2022-2023, hainele si accesoriile din vinil sunt in voga. In nuante de negru clasic sau rosu lacuit, in nuante de albastru sau de verde, chiar si in toate nuantele curcubeului.

Care sunt piesele vestimentare must have de care oricine are nevoie in acest sezon?

Rochia din vinil. Senzuala, dar si eleganta, rochia din vinil este o piesa vestimentara ideala pentru a inveseli toate tinutele de iarna. Este ideala de purtat alaturi de ciorapi transparenti sau din panza si poate sa fie purtata si alaturi de o camasa alba pe deasupra pentru un efect de scolarita.

Trenciul din vinil

Un trenci in nuante de rosu, foarte stralucitor sau unul in nuante de negru este cea mai buna alegere pentru a inlocui trenciul in nuante de bej, cel clasic. Ideal pentru ca o persoana sa se simta cat mai sexy in cea mai simpla maniera.

Cizmele cu efect de vinil

Pentru situatiile in care ploua si o persoana trebuie sa ajunga la birou sau are o intalnire mai importanta si vrea sa iasa in evidenta, cizmele cu efect de vinil sunt cea mai buna alegere. Se lasa deci pantofii prea simpli sau prea clasici acasa. Cea care ii poarta va fi cea mai stralucitoare in ciuda vremii de afara.

Pantalonii din vinil

Un veritabil must have mai ales al anilor 2000, pantalonul din vinil revine in forta in acest an. Pantalonii, mai mulati sau mai lejeri sunt piesele vestimentare emblematice de purtat peste tot in sezonul toamna – iarna 2022-2023.

Geaca din vinil

Geaca din vinil se afla in trend, deoarece poate detrona fara probleme geaca de piele. In nuante de negru, de maro, verde kaki, bej, sau chiar alb, mai lunga sau mai scurta sau in versiune trenci, va fi pe toate fronturile.

Gentile mai glossy din vinil

O geanta din vinil este o alegere perfecta deoarece este foarte rezistenta si va pune cel mai bine in valoare toate tinutele tale.