Este un lucru obisnuit ca femeile care au parul scurt sa isi doreasca plete ca de Ileana Cosanzeana sau ca cele cu parul cret sa isi doreasca unul drept ori vice-versa. Pentru femeile care doresc sa isi poata schimba destul de usor tunsoarea, au fost inventate extensiile de par cu keratina, microing, cusute sau de alte tipuri, deoarece gama este una destul de variata.

Desi unul dintre cele mai des intalnite mituri este acela ca extensiile nu sunt potrivite pentru toate tipurile de par. In realitate, insa, datorita diferitelor tipuri care exista pe piata, orice femeie isi poate aplica extensii de par pentru a se bucura de o podoaba capilara mai bogata si mai lunga.

Acest lucru este posibil prin alegerea extensiilor potrivite tipului de par, dar numai impreuna cu un hair stylist profesionist si experimentat.  Potrivit FreeStyleBeauty.ro, subiectul poate sa includa discutii despre extensii cu keratina si extensii cusute.

Extensiile de par cu keratina

Acest tip de extensii este unul permanent, care se aplica la cald, cu un aparat special, care lipeste extensia la baza firului de par cu ajutorul unui adeziv pe baza de keratina naturala.

Extensii cusute in 13 septembrie | Extensii de par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

extensii cusute in 13 septembrie

Principalele avantaje ale acestui tip de extensii sunt posibilitatea de a fi reutilizate, precum si faptul ca au o rezistenta mare si hranesc firul de par, datorita keratinei pe care o utilizeaza.

Extensiile de par cusute

In cazul celor care prefera extensii cusute in 13 septembrie, la FreeStyleBeauty, sau orice alt salon din tara avand posibilitatea de a le aplica, acestea trebuie sa stie ca este o solutie imprumutata de la persoanele care au parul afro. Astfel ca acestea sunt realizate pe o banda (trese), care este cusuta pe suvite de par impletite.

Daca acestea sunt ingrijite corect, cu produse speciale, extensiile cusute pot fi reutilizate chiar si timp de 2 ani. Totusi, sedintele de intretinere ar trebui efectuate la o perioada de timp relativ scurta, cuprinsa intre 1,5 si 3 luni, in functie de cat de repede creste parul.

Aceste tipuri sunt unele dintre cele mai populare, datorita impactului minim pe care il au asupra parului natural.