Ori de cate ori ati avut impresia ca o cearta de cuplu poate destabiliza relatia si veti pierde increderea in partener, o partida de amor fierbinte a readus lucrurile la normal. Poate ca va vine greu sa acceptati un compromis, insa de fiecare data sexul va reusi sa readuca armonia , chiar si pentru o perioada scurta de timp, intr-o relatie care aparent nu mai are nicio salvare. Medicii care ofera terapii complementare, planning familiar sau chiar sexologii recunosc ca si sexul are limitele sale, de aceea trebuie combinat cu diferite stimulente olfactive, senzoriale sau vizuale.

Pentru a intelege mai bine ceea ce vor specialistii sa ne transmita trebuie sa ne orientam atentia catre magazinele fizice sau online care comercializeaza produse pentru sex. Asa zisele “sex shop-uri” se vor putea dovedi drept solutii foarte bune pentru anumite probleme de cuplu. De exemplu, daca in relatia de cuplu, in momentul clipelor de intimitate, se vor folosi jucariile sexuale precum, jucarii anale sau vibratoare realistice viitoarea partida de amor va capata un alt sens, iar protagonistii vor experimenta noi senzatii nebanuite. Unii specialisti in rezolvarea problemelor de cuplu cat si sexologii recunosc ca o partida se sex este asemenea unui antrenament de fitness de calitate. Daca respectivei partide se sex i se ofera si un stimulet de acest fel, cu siguranta lucrurile vor merge in directia potrivita.

Jucariile sexuale pot salva o relatie de cuplu

Jucariile sexuale

Din pacate in tara noastra romanii inca sunt tematori sa intre intr-un magazin de tip sex shop pentru a-si achizitiona o jucarie sexuala sau un stimulent sexual. De aceea, proprietarii de astfel de magazine au venit in ajutorul acelor persoane timide dar foarte dornite sa incerce noi experiente sexuale cu lansarea diferitelor platforme de achizitii online. De exemplu, pe platforma Amsterdamsexshop.ro cumparaturile se fac rapid, simplu iar transportul pana la client se va face cat mai discret posibil.