Somnul … dulcele somn dupa care toti adultii tanjesc si de care toti bebelusii nu profita indeajuns. Asa cum in toate domeniile bebelusesti tehnologia a venit in sprijinul parintilor, domeniul somnului nu a ramas neexplorat de catre experti.

Somnul unui nou nascut ar trebui sa fie de aproximativ 17-18 ore in primele saptamani, urmand ca apoi sa scada progresiv. Sa dormi atatea ore intr-un loc inconfortabil este de neacceptat, atat pentru noi ca adulti, cat si pentru copii.

Un somn de calitate este vital pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a bebelusului, dar si pentru odihna si relaxarea parintilor. Parintii fericiti au copii fericiti, iar Bebe Junior va aduce o veste buna in acest sens! Pe site-ul www.bebejunior.ro  gasiti o mare varietate de modele de patuturi si saltele potrivite dimensiunilor patutului. In functie de dimensiunea camerei, puteti alege patuturi de lemn 60×120 cm, 70×140 cm, 80×160 cm cu laterale fixe, culisante sau demontabile.

Mai gasiti si patuturi pentru gemeni, patuturi pliabile sau transformabile. Cum nu functioneaza masina fara combustibil, la fel, nu se poate folosi un patut fara saltea. Bebe Junior are in oferta si saltele de patut pentru orice dimensiune. Acestea sunt concepute dupa standardele actuale, din fibra de cocos, hrisca, latex sau burete. Acestea contin husa din bumbac 100% detasabila, suprafata de vara acoperita cu fibra de bumbac, suprafata de iarna acoperita cu strat de lana si protectie antialergica. Miezul saltelei poate fi din fibre naturale de cocos sau hrisca, compactate, ce permit aerisirea naturala.

Odata ce ati achizitionat patut si saltea, veti constata ca mai aveti nevoie si de lenjerie de patut, sac de dormit, salteluta de infasat, noptiere, balansoar si leagan. Toate acestea nu fac decat sa va duca puiul intr-o lume de vis, oferindu-va regaz de relaxare!