Mierea este unul dintre acele alimente BIO folosite de oameni, reprezentant un adevarat remediu natural, cu beneficii extraordinare pentru organism. Este unul dintre cele mai populare produse naturale, fiind consumat inca din cele mai vechi timpuri. Este un aliment recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si pentru mineralele sale, precum: fier, calciu, potasiu, magneziu, dar si pentru vitamine. Mierea ofera organismului un boost de vitamine si este excelenta pentru a oferi oamenilor energie. In plus, are proprietati antibacteriene si antioxidante.

Mierea face parte din seria de alimente BIO care combat stresul si oboseala!

Pentru acele zile in care oamenii nu fac fata stresului si oboselii, cel mai bun lucru pe care-l pot face este sa guste putina miere, deoarece zaharul pe care il contine va fi foarte util si va reda vitalitatea organismului.

Un obicei sanatos in acest sens este consumul a 250ml de apa cu o lingurita de miere, dimineata.

Cele mai importante beneficii ale mierii asupra sanatatii

Miere stimuleaza relaxarea si calitatea somnului in timpul noptii. In acest sens, oamenii pot servi seara, un pahar cu lapte cald si o lingura de miere, ceea ce va avea un efect linistitor.

Desi multi cred ca mierea creste nivelul de zahar din sange, realitatea este ca il va regla. In acelasi timp, imbunatateste functionarea generala a organismului, reducand excesul de zahar din sange. Nu actioneaza doar la nivelul corpului, cat si la nivel psihologic: indiferent care este cauza stresului, mierea va oferi doza de energie necesara pentru creier.

Mierea este unul dintre acele produse BIO excelente pentru sanatatea stomacului! Poate ajuta in ceea ce priveste dietele alimentare, reduce colesterolul si previne acumularea grasimilor in organism. Este un bun tratament natural pentru sanatatea colonului, ceea ce reprezinta un alt motiv pentru care ar trebui introdusa in alimentatie.

Alimente BIO | produse BIO | Zabe.ro

alimente BIO

Pentru ca mierea are proprietati antiinflamatorii, poate fi aplicata chiar si extern pe zonele cu dureri. Ceea ce inseamna ca persoanele care sufera de artrita pot aplica local o pasta formata din apa, scortisoara macinata si miere, ceea ce va reduce durerea. Acest obicei ar trebui repetat de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Este bine ca mierea sa fie procurata doar din surse de incredere, cum ar fi magazinul online Zabe.ro.