Un soft de gestiune pentru magazin asigura vanzarile sigure si simple! Este un program modern care aduce avantaje atat de partea clientilor, cat si de cea a vanzatorilor. Comerciantii au nevoie de astfel de tehnologie care face ca afacerea sa devina profitabila si sa functioneze corect si legal.

O afacere nu se poate mentine pe piata decat daca antreprenorul adopta solutii inovatoare. Tot acest lucru le da o sansa sa concureze cu alte magazine de pe piata. Ideea conform careia „continuam exact cum am inceput”, „schimbarile nu sunt sanatoase” sau „daca a functionat bine pana acum, se va intampla astfel si in continuare” este complet gresita! Imbunatatirile trebuie facute constant, altfel concurenta va depasi cu mult succesul afacerii.

Site-ul AttoSoft.ro pune la dispozitie astfel de solutii inteligente pentru magazine si nu numai. Tot cu ajutorul AttoSOFT , colaboratorii magazinelor, cei ce se ocupa de distributie, pot implementa un program care sa duca la un management performant al gestiunii stocurilor, depozitelor sau clientilor. Un soft de distributie rentabilizeaza activitatea si creste vanzarile.

CENTO, un soft de gestiune pentru magazin care vinde rapid!

CENTO, un program pe care AttoSOFT il pune la dispozitie, este cel care schimba complet experienta clientilor in magazin. Multumita compatibilitatii sale cu o serie de case de marcat, nu va fi dificil pentru antreprenor sa il implementeze. De asemenea, suporta conectarea la un cantar electronic, care va transmite automat cantitatea produselor, ulterior fiind emis corect bonul fiscal.

CENTO ofera posibilitatea clientilor sa achite fie cash, card sau cu bonuri. Vanzatorul il va utiliza foarte simplu, avand in vedere interfata prietenoasa si produsele deja inregistrate. Daca exista un produs fara cod de bare, acesta poate fi selectat rapid din subgrupe.

Soft de distributie | Soft de gestiune pentru magazin | AttoSoft.ro

soft de gestiune pentru magazin

Un astfel de soft nu ajuta doar la partea practica propriu-zisa din magazin, ci si la optimizarea stocului. Aici vor fi inregistrate cantitatile potrivite pentru aprovizionare, ceea ce va evita pierderile.

Angajatii isi vor eficientiza cu mult activitatea zilnica. In timp ce efortul depus este redus, rezultatele avantajoase se vor maximiza. Astfel ca, programul serveste si personalului ce se ocupa de etichetare, schimbari de pret, inventar, rapoarte, etc.