Una din cele mai mari preocupari pentru parintii care achizitioneaza calculatoare second hand pentru intreaga familie este crearea unui cont pentru cei mai mici si mai vulnerabili membrii ai familiei. Crearea unui cont pentru copii pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Windows 10 este destul de simpla si este o alegere foarte buna pentru adultii care sunt ingrijorati pentru siguranta copiilor din toate punctele de vedere. Cu cateva click-uri si cateva setari facute, copiii pot folosi PC-urile in siguranta, dupa regulile parintilor, sustin specialistii https://www.it-sh.ro.

Setarile de familie sunt necesare pe calculatoare sh folosite in familiile in care exista copii mici

Copiii sunt utilizatorii cei mai vulnerabili ai internetului, pentru ca sunt foarte naivi, sunt foarte usor de pacalit si sunt victimele pedofililor si ale jocurilor online cu plata. Pentru ca parintii care aleg sa achizitioneze calculatoare ieftine doresc sa detina controlul absolut asupra activitatii copiilor lor in mediul online, specialistii vin in ajutorul acestora cu recomandari importante in acest sens.

Penru a incepe crearea unui cont de copil pe calculatoarele cu Windows 10, clientii trebuie sa deschida aplicatia Setari, din meniul Start, apoi sa deschida categoria Conturi, sa selecteze Familie si alti utilizatori. Dupa ce acest pas este indeplinit, parintii trebuie sa selecteze din partea dreapta “Adaugati un membru al familiei”. O data selectata aceasta optiune, Windows lanseaza intrebarea daca utilizatorii doresc sa realizeze acel cont pentru un adult sau pentru un copil.

Calculatoare second hand | calculatoare sh | calculatoare ieftine | It-sh.ro

calculatoare sh

O data selectata optiunea “Adaugati un copil”, este necesara adaugarea unui cont e-mail cu care sa se poate conecta la Windows 10, Office, One Drive si Skype sau sa isi poata descarca in siguranta jocuri. Cand adresa de e-mail este adaugata, utilizatorii primesc o notificare care necesita acceptarea de catre un membru al familiei.

In cazul in care copilul nu are un cont de e-mail, aceasta nu reprezinta o problema pentru crearea unui cont pe calculator. Adultii vor selecta numai varianta “Persoane pe care doresc sa o adaug nu are o adresa de email” si trebuie sa completeze campurile necesare pentru crearea unui cont de mail si unei parole. Atunci cand copilul se conecteaza la calculatorul cu Windows 10, acesta va avea acces numai la unele programe, va putea accesa numai unele informatii si site-uri si va fi mult mai protejat impotriva atacurilor cibernetice si impotriva intentiilor ascunse ale persoanelor fara scrupule.