Reclama este sufletul comertului. Fara o reclama buna, cu un impact vizual puternic asupra potentialilor clienti, nimeni nu va fi interesat de produsele sau serviciile pe care le oferiti! Si o reclama fara o imagine impresionanta, nu prea mai seamana a reclama. Asadar, daca doriti sa faceti ceva interesant si sa creati o reclama cu ajutorul specialistilor care sa ramana in atentia celor care o intalnesc, poate ca ar fi bine sa apelati si la niste trucuri in acest sens! Poate ca o fotografie aeriana atasata pe blogul pe care postati informatii referitoare la afacerea pe care o detineti, sau cateva filmari aeriene pe site ori pe Youtube, va vor aduce mai mult succes decat un banner banal, amplasat intr-o zona buna a orasului. Reprezentantii companiei Aeroview va ajuta sa obtineti cele mai frumoase imagini aeriene!

Filmari aeriene

Cine poate beneficia de serviciile de fotografie aeriana?

Pentru cei care detin pensiuni, hoteluri, si vor sa arate celor care intentioneaza sa isi petreaca vacantele acolo, cat de frumoasa este zona, ce spatioasa este parcarea, si de ce ar trebui sa faca o asemenea alegere pentru reusita vacantei lor, pozele aeriene si filmarile cu drone sunt ideale. De asemenea, firmele de imobiliare care vor sa promoveze casele, apartamentele pe care le ofera spre comercializare, apeleaza la aceste trucuri pentru a oferi clientilor o viziune de ansamblu asupra locatiei, dimensiunii casei, amplasarii blocului, asupra a ceea ce se afla in imediata vecinatate.

Insa nu numai persoanele juridice sunt cele care pot beneficia de serviciile de filmari aeriene din partea profesionistilor Aeroview.ro. Si persoanele fizice care au anumite evenimente pe care le doresc filmate pot sa apeleze la aceasta companie. Spre exemplu, daca aveti o nunta sau un botez, se merita sa aveti si cateva imagini aeriene la iesirea din biserica a mirilor, la scoaterea din biserica a micutului crestin, sau la petrecerea organizata acasa.

Fie ca doriti sa surprindeti frumusetea locurilor sau a evenimentelor, fie ca aveti nevoie de filmari aeriene in scop personal sau profesional, nu veti gasi o oferta mai avantajoasa ca cea a celor de la Aeroview! Pentru mai multe detalii, accesati site-ul si convingeti-va de serviciile oferite!

Imagini aeriene surprinse de echipamente profesionale

Nu va imaginati ca dronele folosite de catre reprezentantii Aeroview sunt modele simple, care nu au foarte multe dotari. Dronele sunt dotate cu camere Panasonic GH3, care ofera o rezolutie exceptionala la inregistrarile video dar si la fotografii, dar si cu Panasonic AG 90 ori Canon 60 D. In ceea ce priveste dronele folosite, drona Azimut H8 este ideala pentru ca detine p platforma UAV all weather, puteti controla automat altitudinea de zbor, si are o revenire spectaculoasa la punctul de decolare! In plus, aceasta transmite date in timp real si navigheaza automat pe punctele predefinite GPS. Cerintele si exigentele dvs. vor fi pe deplin satisfacute daca veti apela la profesionistii Aeroview!