Vacantele sunt pentru a iesi din rutina zilnica obositoare, insa cand vine vorba despre igiena orala, nimeni nu ar trebui sa ia vacanta. Urmand cateva sfaturi simple de ingrijire dentara, puteti pastra un zambet sanatos si stralucitor in timp ce va bucurati de o vacanta relaxanta.

In functie de locul in care calatoriti, poate fi dificil sa achizitionati consumabile dentare sau pot fi mult mai scumpe decat sunteti dispus sa platiti. Pentru a evita aceasta situatie si potentiala deteriorare a rutinei dentare, asigurati-va ca ati impachetat tot ceea ce utilizati in mod obisnuit, astfel incat sa nu intampinati dificultati tocmai cand ar trebui sa uitati de ele.

Ambalarea pastei si a periutei pot parea ceva simplu, insa este nevoie de putina grija pentru ca periuta sa nu se deterioreze, iar pasta sa nu se verse in bagaj. Acele recipiente pentru periuta sau doar capacele de protectie sunt usor de folosit si nu ocupa mult spatiu. Nu uitati, de asemenea, apa dentara si apa de gura. Un alt element util si important este protectia solara pentru buze, care trebuie ingrijite si deloc neglijate in timpul vacantei.

Sub incantarea noilor aventuri si experiente, puteti uita de simpla rutina zilnica in ceea ce priveste dintii. Igiena orala este extrem de importanta, astfel ca este esential sa continuati sa aveti grija de dinti pe tot parcursul vacantei. Periajul si folosirea atei dentare, precum si utilizarea apei de gura, sunt la fel de importante indiferent daca suneti acasa sau in vacanta..

Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

ingrijire dentara

Nimeni nu tine cont de dieta atunci cand este in vacanta si tot mai multi ajung sa consume foarte mult zahar. Rasfatul in vacanta este recomandat, insa dupa excese, ar fi bine sa va spalati dintii foarte bine pentru ca acestia sa nu fie afectati. Medicii de la clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, recomanda vacantele pline de distractie, insa macar inainte de a pleca, ar fi bine sa treceti pe la clinica pentru un detartraj. Nu de alta, dar dintii vor fi mai in siguranta daca sunt curatati corespunzator. Programati-va accesand Elveto-dent.ro/!