Varianta inlocuirii dintilor prin implanturi dentare este, la momentul actual cea mai eficienta si recomandata de medicii specialisti din intreaga lume. Implanturile se adreseaza pacientilor de aproape toate varstele, incepand desigur cu varsta majoratului si pana la varste inaintate, cu conditia ca acestia sa fie sanatosi din punct de vedere fizic. Implanturile dentare asigura pacientilor o viata sociala activa, chiar daca au ajuns la varsta batranetii, le asigura confort si elimina toate inconvenientele purtarii unei proteze dentare.

Cand esti prea tanar, prea batran sau nu esti un canditat perfect pentru implanturi dentare?

Pacientii care nu au implinit inca varsta de 18 ani nu se pot gandi la inserarea unor implanturi dentare deoarece nu au osul maxilarului suficient de bine dezvoltat. De asemenea, femeile insarcinate sau mamicile care alapteaza nu sunt cele mai bune candidate pentru un implant dentar in Bucuresti.

Pacientii care sunt sanatosi si au depasit chiar si varsta de 65 de ani pot beneficia de implanturi dentare fara teama ca acestea sa fie respinse de organism. Chiar si persoanele trecute de 80 de ani pot beneficiade implanturi dentare daca osul in care urmeza sa fie inserate nu s-a resorbit. Cu ajutorul implanturilor dentare, pacientii pot sa mestece mai bine alimentele, pot sa manance mai bine orice fel de mancare fara a o transforma in piure sau supa.

In plus, beneficiarul unui implant dentar inserat in cadrul clinicii https://implantologiesector4.ro poate avea un stil de viata foarte activ si poate socializa la fel ca si persoanele cu dinti naturali, mult mai tinere.

Implant dentar in Bucuresti | Implanturi dentare | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Recuperarea dupa procedura de implantologie dureaza destul de mult timp, de cateva saptamani pana la inserarea bontului protetic si a coroanei dentare, insa recuperarea este o asteptare care merita pentru ca ulterior beneficiile sunt mult mai mari. Medicii specialisti pot sa decida atasarea unei proteze pe implant care cu siguranta va aduce mult mai multe beneficii pacientilor decat protezele clasice care le limiteaza pacientilor capacitatea de a vorbi si de a mesteca in mod corect.

Spre deosebire de protezele clasice, cele pe implanturi nu au corsete si sunt prinse cu un sistem cu capse de implantul inserat in os, permit o masticatie mai buna si impiedica desprinderea protezei accidental in timpul vorbirii. In plus, pacientii se vor bucura de alimentele preferate fara a fi nevoit sa manance numai alimente moi sau pasate.